Procesiune in Neamt cu Moastele Sf. M. Mc. Gheorghe

0

În seara zilei de 16 iunie, la ora 17.00, racla cu Sf. Moaşte va fi întâmpinată de credinciosi în cadrul unei procesiuni, alături de slujba Vecerniei cu Litie, oficiata de un frumos sobor de preoţi, în frunte cu pr. Protopop Valentin Tofan. În următoarele 5 zile, se va oficia Sf. Liturghie dimineaţa, începând cu ora. 7.00, iar după-amiaza, de la ora 17.00, se va oficia slujba de Vecernie cu Litie, alternată cu Acatistul Sf. M. Mc. Gheorghe. În ultima zi, pe data de 22 iunie 2012, se va oficia, de asemenea, slujba Sf. Liturghii la ora obişnuită, iar seara, în cadrul slujbei de Vecernie cu Litie, la ora 17.00, enoriaşii, alături de cei prezenţi, îşi vor lua rămas – bun de la racla cu Sf. Moaşte într-o procesiune cu un sobor de preoţi, care vor pleca spre Piatra Neamţ, cu ocazia Zilelor Oraşului.
Cu ocazia acestui pelerinaj, enoriaşii parohiei Bicaz Chei vă invită cu mult drag să luaţi parte la bucuria revederii Sf. Moaşte.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate