De sărbători s-a simțit din plin proasta administrare a Parking

7

În dorința total imorală de a face cât mai mult profit, firma Parkingparcare-sarbatori, beneficiind și de indulgența municipalității, a închiriat toate locurile de parcare posibile și imposibile nelăsând nicio parcare liberă pentru vizitatori. Astfel, toți cei care au mers în vizită la rude sau prieteni și, desigur, și cei care au venit în vizite din alte localități au fost obligați să parcheze pe unde au apucat.
În mai toate orașele normale la cap la 50 de locuri de parcare găsești și câteva libere. Poate vine cineva în vizita la altcineva, poate vine băiatul cu pizza sau un instalator. La Piatra-Neamț nu. La noi să se scoată bani din fiecare centimetru de asfalt și dacă se poate spațiile de parcare să fie cât mai înghesuite ca să nu cumva să poți deschide portiera liniștit că nu-i atingi mașina vecinului.

L.L.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Ticu spune

  Parking este la guvernare, pe plan local, cu P.S.D.-ul, asa ca nu o sa se intample nimic. PAS.

 2. sandu spune

  ce se mai aude cu reducerea tarifului la parcarile de resedinta?sau a trecut campania electorala si,atat pnl cat si psd,au uitat de asta!?!30 sau 60 la suta reducere unde este?asta apropo de parking!

 3. Val spune

  Asta se intampla doar de sarbatori , sau e ceva care se intanleste in fiecare zi ? Nu mai aveati ce scrie de sarbatori ?

 4. Popescu spune

  Dacă existau locuri libere, ele erau ocupate tot de locatarii din zonă, ca să nu plătească loc de parcare. Că dacă e ceva moca, tot românul se îngrămădeşte, iar musafirii tot pe trotuare ar fi parcat.

 5. ctin spune

  Dar ce sa mai vorbim de spatiul legal ce trebuie lasat inainte de trecerea de pietoni sau statii de autobuz?
  Totul este pe dos la Piatra Neamt!

 6. legio spune

  In legea transportatorilor este un capitol in care se arata cum trebuie sa fie o parcare legala ; intre portierele deschise a doua autoturisme sau camioane alaturate ,trebuie sa fie o distanta de cel putin 50 de centimetrii !

 7. Radu Nastasă spune

  Nu pot sa cred! Nu ziceau unii ca e plin de locuri libere si ca ar fi mai bine ” primul venit – primul servit”? Sau acu’ abia v-ati dat seama ca sunt prea putine locuri de parcare?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate