Locuințe gratuite pentru cei care ne tâlhăresc, ne agresează și ne fură

13

Piatra-Neamț este un oraș frumos în care asistența socială este încă de neînțeles. În mod total incorect față de pietreni, locuinte-gratuiteunii infractori dovediți beneficiază de locuințe gratuite din partea primăriei. Cum noțiunea de gratuit este una ce se referă doar la obligațiile chiriașilor, e clar că toate cheltuielile sunt suportate din banii plătiți de pietreni prin taxe și impozite.
Dacă avem pretenții să devenim un oraș civilizat, hotărârea de consiliu local ce vizează acordarea acestor locuințe gratuite ar trebui să se modifice în sensul în care total gratuit să fie doar pentru persoanele care sunt încadrate într-un grad de handicap, iar restul să fie obligați dacă nu dau bani, măcar să presteze 2 ore de muncă pe zi în folosul municipalității. Mai mult de atât, hotărârea ar trebui modificată în așa fel încât cei care au fost găsiți vinovați de fapte antisociale sau au copiii găsiți vinovați cu recidivă de fapte săvârșite cu violență să își piardă dreptul la gratuitate și, de ce nu, chiar la locuința socială.
Haideți totuși să nu mai plătim din banii pietrenilor cazarea celor care le dau în cap.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
13 Comentarii
 1. Elena Tasca spune

  Ma intreb cum este posibil?

 2. Ungheanu Mihai spune

  De frica lor le da de pomana!!

 3. Onutza Oana - Ramona spune

  felicitări!! foarte frumos

 4. Ticu spune

  Pai nu o sa vina urmatoarele alegeri ? Nu este nevoie de voturi, orcare ar fi ei ?

 5. Camelia Pavel spune

  Rusine!!tinerii casatoriti nu au dreptul in tara lor la asa ceva!!!huooo!!

 6. Elena Florea spune

  Cine se aseamana se ajuta

 7. Claudia Traistariu spune

  RUSiNE!!! LOCUINTE LA INFRACTORI!! DA- Ti LA CINE ARE NEVOiE…

 8. Marius spune

  Un mare like acestui articol, se vede că „dragii „demnitari au mai mare grijă de infractori decat de oamenii cu bună credință. Cine se aseamană se adună

 9. Ady Rose spune

  Pai da unii nu le pot obtine desi MUNCESC in beneficiul comunitatii …se pare ca meseria de INFRACTOR e plina de …BENEFICII …?

  1. Lacramioara Tofan spune

   Bineinteles,sunt foarte usor de manevrat,cu o sticla de ulei si o punga de zahar….. de ce sa munceasca daca trece luna si vine ajutorul social?????

 10. Marcella spune

  Ar trebui sa stim cine sunt acesti oameni!!!!!!

 11. luca spune

  Ati descoperit America???Suntem in aceasta situatie de ani de zile si credeti ca se v-a schimba ceva???Prostul munceste si hotul fura.Taxele si chiriile sunt pentru prosti ca tac din gura.

 12. Eugenia Marc spune

  Bravo,bine și așa. ..tâlharii sunt pe primul loc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate