De azi înainte cine sparge asfaltul este obligat să reasfalteze toată banda de circulație

5

Vă spuneam în urmă cu ceva timp despre o inițiativă a primăriei de a-i obliga pe cei care tot sparg străzile din Piatra-Neamț să reasfalteze toată banda de circulație afectată, nu doar câte o bucată care mai târziu să se lase și să transforme strada într-un coșmar.

Iată că aceasta inițiativă a devenit Hotărâre de Consiliu Local. De azi înainte ar trebui să nu mai vedem urmele unor șanțuri prin carosabilul din Piatra-Neamț. Cei care au de făcut o lucrare vor asfalta toată banda sau benzile de circulație pe toată lungimea lucrării.

Nu știm exact cum se va pune în practică această decizie, dar este de urmărit ce metode de evitare a acestei cheltuieli vor fi abordate de cei care fac lucrări, pentru că va fi vorba de sume suplimentare cheltuite la aducerea terenului la forma inițială și, când e de fentat cheltuirea unor bani, majoritatea constructorilor nemțeni sunt foarte ingenioși.

D.E.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Paval Mario spune

  Cum cobori la fostul sut sau urcam pe dreapta ,șantierul acela care se fac birouri a spart drumul si a aruncat la mist-o beton ,acolo nu vede nimeni?

 2. Celina Busnea spune

  Ei, chiar? Trăim în România!

 3. Ștefan Iulian spune

  mergeti si vedeti cum se intra pe varianta din partea lidlului din maratei, cum sa stricat si nu sa facut nimic, au facut-o cum punea bunicu meu cate un petic la pantaloni, deci terminatio cu minciunile, inainte sa scrieti ceva mergeti sa vedeti ca e totul adevarat si ca nu fac misto de noi.

 4. Cip spune

  Chiar a fost votată!!!

 5. Buntu Avram spune

  Chiar dacă se asfaltează pe toată latimea,acea porțiune tot slaba va rămâne si se va lăsa, dacă pământul pus la loc nu va fi tasat corespunzător.
  Si, dacă se toarnă asfalt după fiecare șant, se va înălța strada mai sus de trotuare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate