Primarul promite controale la asociațiile de locatari unde nu este plătit gunoiul de ani de zile

14

Într-o conferință de presă recentă, primarul Dragoș Chitic a anunțat că prețul gunoiului rămâne în continuare același, adică 8,5 lei, ceea ce plasează Piatra-Neamțul printre orașele cu cel mai ieftin preț la gunoi din țară. În zona noastră doar Bacăul are un preț mai mic, în schimb la Iași este 10 lei de persoană, la Vaslui 9,7 lei, la Suceava 9 lei și așa mai departe.

Din păcate, chiar și în aceste condiții, avem în Piatra-Neamț asociații de locatari care au restanțe și câte 50-60 de facturi la gunoi, ceea ce înseamnă că ceva este în neregulă la aceste asociații. Din acest motiv primarul a anunțat că la aceste asociații se vor trimite controale pentru a se vedea ce se întâmplă, deoarece cu siguranță mulți pietreni sunt bun platnici, dar e posibil ca banii plătiți de ei să fie folosiți în alte scopuri de către unele asociații de locatari.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
14 Comentarii
 1. Carmen Tutoveanu spune

  Cu o floare nu se face primavara dar incepe.Toate asociatiile de locatari trebuie controlate,peste tot aproape e nevoie de control!

 2. Piscu spune

  1. Cate cazuri cu 50 de facturi neplatite exista? Unul? 2 ? Cum de a persistat Brantner sa emita atatea facturi fara sa se intereseze de situatia din teren?
  2. De ce, in situatia unor plati in avans pe mai multe luni, Brantner nu transmite platitorului si facturile lunare in care suma de plata este zero?
  3. Facturile sunt distribuite de angajati ai Brantner fara ca acestia ca aiba confirmare de predare/primire (le lasa intr-o casuta postala, pe gard, la o usa inchisa). Ajung facturile la cine trebuie?
  4. De ce Brantner nu are sit prin care clientul sa poata monitoriza sumele platite/ de platit si sa poata face si plati asa cum au firmele de telefonie, EON etc
  5. Din ce an nu ati mai primit contracte actualizate cu legislatia la zi??
  6. De ce Primaria nu a transmis un comunicat public privitor la intalnirea Brantner – administratori asociatii din saptamana trecuta?
  Ce veti mai comenta dupa ce aflati raspnsurile aceste intrebari?

 3. LOCATAR PIATRA NEAMT spune

  De ce au lasat sa se adune asa datorii? In alta ordine de idei daca BRANTNERU-UL are asa mari creante de incasat cum mai poate functiona? O societate comerciala daca ar avea atatea facturi neincasate ar intra in colaps si ar da faliment.Nu cumva aceste facturi neincasate sunt penalitati abuziv calculate?50-60 facturi inseamna 4 -5 ani ! Sa intelegem ca aceste restante sunt suportate din profitul lor?Sigur!

 4. Marina Campean spune

  Toate asociațiile să fie controlate de la salariile pe care le au și terminând cu modul de folosire a fondului de rulment și de reparații

 5. Viluta Nastasa spune

  trebuie da controale la asociatii si acoo se fura dar de ce este asa obosit primarul cum sta cu ficatul de la alcool?Cu piata cum este treaba ,sa le fie rusine

 6. Elena Nedelea spune

  sunt curioasa ce vor face cei care vor controla si vor vedea debitele restante ale locatarilor care stau bine mersi fara sa plateasca intretinerile , cu dosare in judecata care stau ani de zile la judecatorie pina la solutionare . Nu mai faceti dati numai in administratori,

 7. Mariana Rusu spune

  Nu numai de gunoi trbuie verficati sint si alte nerguli.

 8. Gabriela Balan spune

  Doamne ajuta! Sa vina si sa faca controale!

 9. Staicu Cornelia spune

  Buna idee…

 10. Mariana Amihaesei spune

  Trimiteti controale si verificati si la blocuri abuzurile care sau facut cu bunurile comune ale scarii de bloc!( camerele de folosinta comune) vandute abuziv sau detinute abuziv pentru afaceri dubioase pe cand alti locarari stau cu carucioare , biciclete sau alte ale copiilor in casa!!! ABUZ…!!!

 11. Andrei Visan spune

  Da ma sau trezit in sfarsit

 12. Lica Pavelescu spune

  Treziti va…..

 13. FLORIN spune

  N-ar fi rau ca domnul primar sa le explice administratorilor de asociatii ca acestia nu sunt doar casieri care iau bani de la populatie si apoi platesc niste facturi, ci ca trebuie sa ADMINISTREZE asociatiile in care lucreaza si unde primesc un salariu.
  Poate cu acest prilej, unii administratori vor intelege ca atitudinea de sef pe mosie nu e cea corecta, ca facturile se platesc la timp, ca banii oamenilor sunt pentru servicii si nu pentru buzunarul propriu.

 14. Justitiarul De Neamt spune

  Sa trimeata si controale prin Valeni 1 ca este lume care nu – si platesc nici apa si gunoiul si fac datorii de 30 – 40 milioane si dupa aia ii evacueaza din case sociale , bine ca se dau case la tigani si romanii cu probleme au stat cu chirii ani intregi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate