Curse ilegale organizate pe DN 15C, la Dobreni – „Piloții” au fost identificați de polițiști

0

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, două persoane, ar fi participat la întreceri neautorizate pe Drumul Național 15C, în localitatea Dobreni.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț, persoanele în cauză cu vârste de 20, respective 42 de ani, ambii din localitatea Dobreni, au fost identificate de polițiști.

În cauză, se continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

***

Polițiștii rutieri vă recomandă să evitați implicarea în întreceri neautorizate, cunoscute sub denumirea de ,,liniuțe,,.

Conform articolului 339, alineatul 2 din Codul Penal participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă.

În afară de repercusiunile legale, acestea generează un grad ridicat de pericol pentru ceilalți participanți la trafic, putând duce la producerea unor evenimente rutiere grave.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate