“Cupa Piatra Neamţ”

1

cupa cozla (4)“Cupa Piatra Neamţ”, eveniment gazduit de Partia Cozla ieri, 15 Februarie, a adunat la start peste 80 de concurenti. In cadrul unei ceremonii, care s-a desfasurat pe scena aflata la baza partie, castigatorii au primit din partea organizatorilor si sponsorilor cupe, medalii, diplome, dar si premii in bani, in valoare totala de peste 8.400 de lei.
La buna desfasurarea a competitiei au contribuit Primaria Piatra Neamt, Perla Invest si Zen World Extreme. Pe langa premiile oferite de acestia se remarca si implicarea financiara a sponsorilor Dinamic 92 si Izotec.

cupa cozla (2)

cupa cozla (5)

Mai multe imagini aici.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. x spune

    Concursul acesta de slalom urias impreuna cu cel de vinerea trecuta de snowbaik si cu cel de vinerea viitoare de snowbord nu trebuiau sa fie toate in wikendul trecut vineri simbata si duminica? De ce vinerea?Ca profesorii sa nu-si „strice” wikendul? De ce nu dati informatiile innainte poate vin mai multi participanti si guracasca,considerati aceasta publicitate si vreti bani?
    ADMIN: A fost publicat un articol in care a fost prezentat programul: http://ziarpiatraneamt.ro/sporturile-zapezii-pe-cozla/ . Articolul a fost publicat strict informativ, in baza unui comunicat de presa primit de la departamentul de marketing Cozla Parc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate