31 de interventii ISU Neamt intr-o singura zi

0

În 14 februarie 2013, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a intervenit în 31 de situaţii de urgenţă, cele mai importante fiind:

Incendiu în municipiul Roman

La ora 14:55, prin sistemul de apel unic de urgenţă „112”, a fost anunţată producerea unui incendiu la gospodăria Gabrielei G., din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii militari romaşcani, cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 1 autospecială de intervenţie complexă (F.R.A.P.). Forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii evenimentului la ora 15:02 şi au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului. Au ars: acoperişul locuinţei (astereală din lemn cu învelitoare din draniţă) pe o suprafaţă de 40 mp, elemente de mobilier, articole de îmbrăcăminte şi documentele personale ale chiriaşului (Gheorghe G.). La intervenţie au participat şi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Roman.
Cauza probabilă a incendiului o constituie izolarea termică necorespunzătoare a coşului de fum faţă de materiale combustibile.

Intervenţii SMURD

În ziua precedentă, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ au fost solicitate în 30 de cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate