Rezerve renovate la sectia de Pediatrie

0

pediatrie (6)Două rezerve pentru nou-născuți, parte a Secției Pediatrie a Spitalului județean Neamț, au fost renovate și prezentate în noua înfățișare. Inițiativa și proiectul au aparținut Asociației Sens Civic. Lucrările de renovare au avut loc în perioada 21 ianuarie – 14 februarie și au constat în înlocuirea faianței învechite, refacerea tencuielii, văruire, schimbarea mobilierului, a ușilor, a instalațiilor sanitare și electrice, pardoseală epoxidică și draperii.

Conferinta de presa cu ocazia inaugurarii celor doua rezerve a avut loc vineri, 15 februarie, la etajul 1 din cadrul sectiei de pediatrie a SJU Neamt. Au participat reprezentantii Asociatiei Sens Civic şi doamna doctor Suzana Constantinescu, sefa secţiei de pediatrie.

Salutam aceasta initiativa si speram ca astfel de proiecte se vor desfasura si in viitor pentru binele  si confortul micutilor si, nu in ultimul rand, vor fi extinse si la nivelul celorlalte sectii din cadrul Spitalului Judetean de Urgente Piatra Neamt.
Detalii aici.

pediatrie (2)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate