Cum terorizează mafia lemnului din Neamț pe cei care au curajul să spună ceva

4

Recent am început o investigație jurnalistică plecată de la o cercetare penală în curs, fiind în legătură cu furtul unei mari cantități de arbori din pădurea comunei Poiana Teiului, județul Neamț. (click aici pentru articol)

În cercetarea noastră și din ceea ce ne spun surse judiciare, suspecți sunt viceprimarul (click aici) și ruda sa care este șef de post, motiv pentru care am fost și amenințați recent (click aici).

Prima mișcare a mafiei lemnului din Poiana Teiului a fost să încerce să ne decredibilizeze în fața oamnilor din comună și au postat pe pagina ”Poiana Teiului- STIRI si Evenimente”, pagină pe care o controlează, un articol plin de minciuni, cu poza subsemnatului și cu textul ” Nenorocitul ăsta șantajist ia o grămadă de bani și de la noi de la primărie. Banii munciți de noi. Plătim impozite să plătească primăreasa pe ordinarul ăsta. Ia spune doamna Ancuța, e adevarăt sau nu? Câte zeci de milioane îi dai pe lună?

Foarte dur modul în care acționează acești mafioți, legând cercetarea noastră jurnalistică de conflictul politic între primar și suspect și insinuând că dezvăluirile noastre ar fi plătite din bani publici – lucru absolut fals.

Priviți cum vorbesc mafioții în numele oamenilor din comună ”banii munciți de noi” și de ”zeci de milioane de lei pe lună”, în condițiile în care în realitate noi nu am încasat niciun leu, niciodată, de la această primărie.

Ne este milă de cei care intră pe mâna acestor nemernici din mafia lemnului. Sunt distruși prin astfel de metode, doar că la noi mafioții au o problemă. Dincolo de faptul că nu ne speriem, avem cum să informăm cetățenii din Poiana Teiului că nu am încasat niciodată niciun leu de la primăria Poiana Teiului, de la doamna primar sau de la vreo firmă din această localitate.

Vă dați seama dacă mafioții își permit să facă așa ceva cu noi, cum îi terorizează pe toți cei care au curajul să spună ceva? Noi avem instrumentele necesare să ieșim imediat cu subiecte și să arătăm care este adevărul, dar vă dați seama ce pățește un om oarecare dacă pune întrebări despre pădurile din Poiana Teiului sau își face de lucru cu ei? Este tăvălit și i se face viața un calvar, cu tot felul de acuzații inventate. I se distrug liniștea, familia, viitorul, imaginea și cariera.

Vizitați acea pagină să vedeți ce au pățit și alții care nu au avut puterea noastră mediatică de reacție și au fost terfeliți și terorizați prin astfel de știri și informații false, și dacă considerați că avem dreptate vă rugăm raportați la Facebook această pagină. ”Poiana Teiului- STIRI si Evenimente

Domnilor de la instituțiile statului, suspectăm faptul că la Poiana Teiului e un grup organizat care folosește instrumente moderne, online dar și offline de altă natură menite să terorizeze pe oricine încearcă sa se opună.
Nu tratați cu indiferență ceea se întâmplă acolo. Sunt sume de bani foarte mari și în joc e libertatea mafioților. Sunt motive destule ca mafioții să recurgă la cele mai dure metode pentru a se apăra.
Interveniți înainte de a vedea în presa națională vreo nenorocire produsă de acești suspecți.

Toate grupurile suspecte ca fiind organizate pentru producerea de infracțiuni pe care le-am văzut până acum la Neamț erau oarecum organizate pe niște principii, aveau niște reguli, era o ierarhie și aveau în componență cel puțin un suspect infractor cu inteligență peste medie care impunea niște limite grupului. Acest grup nu are limite. În cazul Poiana Teiului e debandadă și ”incompetență infracțională”. Băieții ăștia acționează instinctual, needucat și haotic pentru a-și apăra banii produși, și avem semnale că sunt dispuși să facă orice pentru acest lucru.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Mihai spune

  Felicitări

 2. DAN spune

  D-le Robert,
  Va felicit pentru ca ati reusit sa intrati in barlogul acestor fiare fara scrupule,care au macelarit padurile tarii acestea.Pe cand o descindere si la Nechit,locul in care se taie fara de stire?

 3. Tudor spune

  DESPRE Ce AUTO RITATI ,Autoritate ? Vorbiți faceți Trimitere Dumneavoastră. ?? NU Vedem , cu TOȚII Ce. Competenți. Sunt , DECI când M BADEA , El. fiind primul care a spus o și Preconizat Că în Țara asta Domnește Anarhia ,Ce sa mai. Aștepți , ORI in cazul de față , A fost. Acum niste ani un OCOL Silvic in com Ceahlău A fost și niște Pădurari , Personal in acel Ocol , Fost ! EI Bine. La Vremuri Noi , Oameni Vechi , E Firesc și de Așteptat. Sa. Sara ca Arși cu Fierul Roș , ATUNCI când sunt AFECTAȚI in INTERESUL PERSONAL. Business , Cu excepția a câțiva ,care lucrează prin Comerț ; magazine , fac PÂINE , Noaptea sunt. ii Apucă. Bobby de Brutar , vând Legume , Fructe , Materiale de Construcții. ori Livrează la Clienți acasă , 2 ,4 In Servicii , Veterinare , Farmaceutice , FRIZERIE și WEB CAM. Local , Asta de prezentați și în Art . și care e o TV Locală cu arie in P Tei și câteva sate dimprejur comunei TOȚI. Ceilalți au Legătură , Cârdășie cu Pădurea , Dealtfel. Ei de mici Prunci , sunt deprinși cu CIOATA și TOAIPA . INTERESANT de văzut Ar fi Starea Materială. a Unora dintre Ei . In Fapt Ei unii Locuiesc in casa REGIEI Autonome Romsilva recte Ocolu Silvic , In REALITATE Fiind niste Oameni Prevăzători și au făcut și câte o. Căsuța Personala , in Eventualitatea unei Posibile Concedieri ,Restructurări , Comasări de Păduri , Cantoane , etc Chestiunea e cu CE Resurse Financiare , Tu lucrezi ,Dar Doamna e Casnica ( Tehnician Silvic doi ) i ți. Programează. MARCĂRILE și încasează ,Da daca Da Bonuri , Ptr o Covardoaica de Lemne , Daca Nu ai Nu i Bai , Faci. Coșnița ca n Domnu VUCEA , E din Ce in Ce mai Actual și în TENDINȚE metoda ,,VUCEA ,, in Mediul Rural Și Uite așa în Timp ce Unii se prostesc ,Alții se pricopsesc . (daca le INTERZIC la Pădure , Tăieri , CINE sa le mai Facă lor Menajul și Argățească prin Ogrăzi ori Casi )

  1. Silviu spune

   Tudor, in limba română se poate?
   Mulțumesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate