Amenințări și intimidări pentru a nu mai scrie despre un polițist de la Poiana Teiului

6

Ieri am scris un articol despre un dosar penal în care se cercetează tăierea ilegală a 165,633 mc de arbori în comuna Poiana Teiului (click aici pentru articol). Deoarece lemnul nu a plecat prin magie sau teleportat din comună, planează suspiciuni și asupra șefului de post, lucru menționat de noi în articol, dar fără să fie nominalizat polițistul.

Azi am avut neplăcerea ca o rudă a domnului agent de poliţie să mă amenințe, să mă jignească în cele mai urâte moduri și să îmi explice că dacă mă mai iau de ruda lui, polițist, voi vedea eu. Desigur că nu am avut răbdarea să aștept să văd eu ce mi se va întâmpla și am făcut o plângere la poliție să afle ei de la ruda polițistului și eventual de la polițist ce planuri au pentru a-mi închide gura. Este posibil ca polițistul să nu fie în spatele amenințărilor făcute în favoarea persoanei lui și ruda sa să fi pornit o agresiune și o acțiune de intimidare de capul său, dar asta vom afla cu siguranță din cercetarea pe care o vor face cei care aplică legea.

Este îngrijorător să fii amenințat pentru că scrii că un polițist este suspect, dar asta arată că subiectul cu furtul de lemn din Poiana Teiului este unul foarte deranjant pentru suspecți, deci e de datoria noastră să deranjăm pe toată lumea până la aflarea adevărului.

Bănuim că vor urma multe presiuni, intimidări și o ploaie de denigrări în ziarul controlat de ruda polițistului, deoarece, după ce am fost bălăcărit, mi s-au făcut ostentativ poze și am fost filmat strict în scopul folosirii imaginilor pentru viitoare atacuri online. Dar asta pentru noi nu este decât un semn că ne apropiem de o zonă fierbinte a furtului de masă lemnoasă din Neamț și deranjăm atât de tare încât s-a trecut la amenințări și intimidări directe și cine știe unde se mai ajunge, căci noi nu suntem dispuși să ne oprim până ce nu se află adevărul.

Sperăm să se dovedească faptul că polițistul este nevinovat și să vă putem spune acest lucru la terminarea dosarului penal legat de furtul de lemn. Prea mulți polițiști din Neamț au fost mai întâi suspecți și apoi s-a dovedit că au încălcat legea. Ar fi o lovitură prea mare pentru Poliția Neamț să aflăm că hoții de lemn aveau chiar sprijinul unor polițiști.

Urmăriți alături de noi subiectul și în paralel urmăriți și ce război va începe contra noastră pentru că ne-am băgat în ceea ce suspectăm a fi cuibul mafiei lemnului din Neamț.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Leo Taxil spune

  Locul celor care se ocupă cu amenințări, denigrări și alte fapte de acest fel este după gratii. Țara asta e cuprinsă de o boală generalizată de corupție și ticăloșie, iar revenirea la normal nu se poate face decît cu măsuri și pedepse drastice.

 2. Mariana Fluerasu spune

  NU SUNT DE ACORD CU AMENINTARILE,DAR CREDETI CA POLITISTUL POATE FACE CEVA IMPOTRIVA CELOR CARE AU LASAT SOCIETATI STRAINE SA NE TAIE PADURILE??CE NE FACEM CU CEI CARE DETIN ACESTE PADURI?CE FAC CEI DE LA SILVIC??

 3. Bucataru Anica spune

  Cuibul mafiei este peste tot in tara, in toate domeniile….cum va explicati ca aceasta mafiei conduce tara de …mai bine de 50 ani.

 4. Silvia Humuleșteanu spune

  Succes.Chiar aș vrea să văd că se face ceva pentru stoparea distrugerilor cu efecte colaterale de durată.Mă refer la mediu.Alunecări de teren…etc…se știe.

 5. Cornel spune

  O Mica Precizare Daca Nu va Deranjează ! In art era precizat. Numele Ciobanu , el este Sef de Post acolo ,i ar Ierarhic superior lui este Dl Lalau de la SECȚIA Nr 12 POLIȚIA BICAZ , după IPJ și alții . Faptul că a ți SESIZAT Policeman Nu e RAU ,Având in Vedere că D vstra. a ți mai fost Filat , Șicanat cu mașini prin Trafic , in alt art vedem că pe Unul l au luat ,ca pe Timpuri , de pe Strasse la o Explicație, Ochelari Negri ,Duba =un microbuz Și ,,Tu Știi Unde Ne Aflam Noi Aici ,, Mai Petrini , ORI Vedeți , Vedem că E BREAKING News cu Fetița , aceea. Din CARACAL ! DECI cu IOVAN pilotul Nu au Reușit sa localizeze , După identic in proporție de 80 %cu cazul Alexandrei a fost cazul cu Fetița aceea de la IS , LARISA Iordache ,De la Fel O Căutau peste TOT și Nici Unde , și Ea era Sărmana subt nasul și picioarele Lor ,in Boxa blocului , MARI Speranțe Nu as Pune. In În caz de Ceva . LA fel Știți că Unii dintre Ei , După ce Termina Școala de Agenți Sunt Dați subt Tutela ! ORI aveți Habar câți au Trecut pe subt mana respectivului Domn și ce Legături Au rămas ,păstrat intre Ei .

 6. Prietenii știu de ce spune

  Domnul polițist cu pricina se lăuda că lucrează și pentru serviciul doi și-un sfert al M.A.I.. Până acum a scăpat basma curată. Așa se explică și manevrele de intimidare în privința lui. Așteptăm cu nerăbdare rezultatele anchetelor legale. Cele de la Bicaz vor fi incerte. Parchetul militar poate fi o competență, dacă există probe rezonabile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate