Cum s-a închiriat un spațiu cu 18 lei pe lună în sediul primăriei Piatra-Neamț

1

Vă spuneam ieri cum fostul consilier local Andrei Baciu, condamnat definitiv și irevocabil pentru infracțiunile de conflict de interese și fals în declarații, a reușit să închirieze un spațiu în sediul primăriei pentru amplasarea unui aparat de cafea doar cu 18 lei pe lună în condițiile în care un alt privat care are și el un aparat tot în sediul primăriei plătește 800 lei pe lună. (click aici pentru articol) .

Cum a reușit condamnatul pentru infracțiuni Andrei Baciu această performanță? Prin licitație publică cu strigare. Licitația s-a ținut la ora 16.30 atunci când teoretic programul primăriei se termină și toți funcționarii rup ușile. Cealaltă firmă care are deja un astfel de aparat în primărie nu a știut de licitație și de fapt mai nimeni nu a știut și uite așa domnul Andrei Baciu a alergat singur și a ieșit pe locul întâi.

Cum a gândit primăria această licitație este un mister, deoarece 18 lei pe lună nu acoperă nici curentul electric și apa consumate de un astfel de aparat. Sau poate vine cineva cu apa și curentul de acasă, sau poate are contoare separate de apă și curent, sau poate i se pun niște cheltuieli așa din burtă. Cine știe ce o fi acolo.

Surpriza este că procesul verbal al licitației, întocmit într-un singur exemplar, a ajuns și în posesia noastră și îl puteți vedea mai jos.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Giannini Milucă spune

    Pe vremea în care lumea folosea Yahoo Messenger, dl Andrei Baciu avea ID a_dibaciu. Dibaci se vede ca a rămas. 🙂 Felicitări lui și celor ca el! Pt restul – somn lin!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate