Cum se face primăria Piatra-Neamț de tot râsul ca să favorizeze un fost infractor

3

Nu de mult am luat de la un automat de cafea din primărie, automatul fiind al unui infractor condamnat pentru afaceri cu primăria, o cafea. Desigur că nu era cafea, ci o țeapă, adică era o cafea fără apă. Poate o fi fost vreo defecțiune. Asta mai puțin contează. Importat este că am aflat cu această ocazie de o manevră absolut jenantă făcută la primăria pietreană.

Mai concret, în cele două corpuri de clădire ce aparțin primăriei Piatra-Neamț sunt două aparate de cafea. Pentru cel amplasat în clădirea din față, proprietarul plătește o chirie de 800 lei pe lună plus cheltuieli, iar pentru cel care aparține celui condamnat pentru combinații cu primăria se plătește 18 lei pe lună. Miracolul a fost posibil prin organizarea a două licitații, una cu un participant neeligibil, dar care a ridicat prețul, și una despre care nu a știut mai nimeni, cu un singur participant, și acesta fiind infractorul condamnat definitiv și irevocabil pentru combinații cu primăria Piatra-Neamț.

Uite așa se face primăria pietreana de tot râsul încasând, pentru același lucru, de la un privat o sumă și de la alt privat cu 4344% mai mulți bani.

Mai mult de atât, avem informații verificate conform cărora ani de zile fostul infractor nu a plătit niciun leu chirie primăriei pentru aparatul amplasat, ba, mai mult, conducerea primăriei a decis să se facă licitație și să nu se mai dea fără forme legale, dispunând totodată demontarea imediată a aparatului. Dar iată că fostul infractor a reușit să participe o licitație de care nici noi, nici concurența lui nu știa nimic și să o câștige cu 18 lei.

Informațiile noastre sunt că cei din conducerea primăriei nu știu aceste aspecte, deci așteptăm cu interes ca în următoarea perioadă să găsească o rezolvare la această problemă absolut jenantă. S-a coborât prea jos nivelul. 18 lei la unul și 800 la altul chiar nu e vreo șmecherie, ci e nesimțire în formă pură.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. anca spune

    aceeasi situatie si la CJ…S-au trimis reclamatii la Sanepid ca misuna niste gandaci prin aparat..degeaba..omul este puternic are relatii la sus-pusii judetului..beti prostilor apa cu flit!

  2. Ionel spune

    Pentru a nu fi niciun fel de confuzie, este vorba de Andrei Baciu

  3. Onelian dalmatio spune

    La noi e posibil orice……, cine trudeste din greu nu câștigă decât cu greu existența iar care nu muncește mai deloc are totul la dispoziție și nu duce lipsă de nimic. …, sa intors România cu fundu în sus…!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate