Un bilanț al Asociației „Născută Înger”: Vieți salvate și voluntari cărora le pasă!

0

Un bilant plin de recunostinta divinitatii si voua, tuturor celor carora va pasa!

Niciodata sa nu renunti la visul tau pentru ca niciodata nu vei sti cu ce te va binecuvanta Dumnezeu. Pe mine m-a binecuvantat cu o familie minunata, prieteni plini de iubire, voluntarii ingerilor, oameni buni si generosi care ma sustin in actiunile mele si peste 500 de copii!

In viata apar diferite momente, mai bune sau unele cand simti ca arzi ca o torta, apoi devii cenusa si in cele din urma renasti din toate. Cam asemea moment m-a determinat sa constitui Asociatia Nascuta Inger Piatra Neamt, al carei presedinte suprem este insusi Dumnezeu, iar noi, voluntarii Lui si ai ingerilor.

Vreau sa multumesc tuturor celor care au pornit cu mine la drumul acesta, care au venit apoi, care ne sustin de la distanta cu donatii, bani, alimente.

Multumesc celor care merg cu mine pe teren sa daruim speranta, iubire si lumina.

Multumesc echipei de medici voluntari din Piatra Neamt, Iasi si Bucuresti care ne ajuta neconditionat in efortul comun de-a salva cat mai multe vieti.

Multumesc institutiilor statului care vin in ajutorul nostru atunci cand il solicitam.

Multumesc preotilor care ma sustin in diverse activitati ce privesc in special copii.

Multumesc profesorilor, elevilor care isi rapesc din timpul lor si merg voluntari cu noi sa ducem bucuria divinitatii.

Multumesc infinit celor care zi de zi ne citesc si vin in ajutorul nostru privind fiecare caz relatat. Nume nu voi da ca sunt multi acesti oameni ingeri si nu as vrea sa omit pe cineva.

Multumesc mass-media, multumesc televiziunii Roman Tv, multumesc ong-urilor cu care colaborez in mod constant si ma sustin intr-un efort disperat sa salvam micutii din boala, medii defavorizate sau abuzuri.

Multumesc tuturor celor care au contribuit si contribuie la visul meu de-a aduce un plus de bine in lumea asta plina de hibe.

Multumesc farmacistelor care ma sustin cu medicamente, multumesc tuturor celor care ne ofera pentru a oferi.

Dar in mod special vreau sa multumesc bunului Dumnezeu, ingerilor mei si voluntarilor Asociatiei Nascuta Inger!

Anul acesta am reusit sa imbracam si sa echipam pentru scoala si gradinita peste 300 de copii, asta se datoreaza voua, dragilor, ca ne ajutati neconditionat.

Anul acesta am reusit sa salvam sapte vieti, sa trimitem in strainate la tratament si investigatii trei copii, sa nu lasam fara vedere patru copii, sa salvam mame cu copii abuzati, sa nu lasam prada disperarii peste 1000 de persoane care ne-au solicitat ajutorul.

Si inca mai avem patru luni pana la sfarsitul anului. Va multumesc ca imi dati sansa sa-mi continui visul.

Iar in anul 2020 vom realiza proiectul de suflet, construirea Centrului de Incluziune Sociala ,,Ella Suciu” cu trei compartimente importante. Impreuna, dragilor, vom reusi. Dumnezeu, ingerii si voi, impreuna, vom reusi sa schimbam si salvam destine.

Carmen Suciu, Asociatia Nascuta Inger, Piatra-Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate