Cum arată cina pacienților de la Piatra-Neamț din această seară

3

Situația hranei pacienților de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost o problemă intens dezbătută astăzi, chiar dacă problema era una binecunoscută de ani de zile. (click aici pentru articol)

S-a stabilit creșterea normei de hrană la 13 lei (maximul stabilit de Ministerul Sănătății), urmând ca diferența să fie suportată de Consiliul Județean Neamț pentru a pune la dispoziția pacienților un meniu de bun simț.

În această seară, odată cu livrarea cinei, se pare că s-a înțeles că pacienții au nevoie de un meniu hrănitor, la toate cele 3 mese ale zilei, mai ales că odată cu carantinarea spitalului aparținătorii nu mai pot vizita bolnavii.

„În urma intervenției de astăzi și discuțiilor avute cu cei de la bucătărie și cu cei din conducerea Spitalului de Urgență Piatra Neamț, demersurile mele au dat roade. Cina pacienților s-a îmbunătățit considerabil, după cum se vede și în fotografiile primite în această seară, de la bucătăria spitalului.

Diferența de fonduri necesară suplimentării celor 13 lei pe zi de pacient pentru trei mese, bani dați de la Ministerul Sănătații, o voi aloca din bugetul Consiliului Județean. Vreau ca pacienții să beneficieze de hrană consistentă și să se însănătoșească în cel mai scurt timp.

Sănătatea nu este nici chestiune politică și nici nu se negociază. Este cea mai de preț valoare umană a unei națiuni.

Sănătate și însănătoșire grabnică tuturor celor aflați în suferință și să vă întoarceți la cei dragi, cât mai curând!”, a declarat Ionel Arsene.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Mihai spune

  Da dar, de 8 lei ei mănâncă ca si cum am mânca noi de 30, 40 de lei

 2. Ioan spune

  CRED CĂ ESTE MENIU DE PROTOCOL, DE EXCEPTIE .
  AM FEST INTERNAT ÎN ACEST SPITAL DAR AȘA CEVA NU AM VĂZUT !!!!!

 3. Un fin observator spune

  13 lei pe zi?Pai un parlamentar mananca la palatul parlamentului cu 8 lei pe zi…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate