Solicitare aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: „Punere în siguranţă subtraversare râu Bistriţa cu conducta DN 300 Piatra Neamţ – Bicaz, în zona Viişoara”

0

ANUNŢ

Această informare este efectuată de: S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș, cu sediul în Mediaș, Piața Constantin I. Motas, nr. 1, tel. 0269-803333, județul Sibiu, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: „Punere în siguranţă subtraversare râu Bistriţa cu conducta DN 300 Piatra Neamţ – Bicaz, în zona Viişoara„, amplasată în localitatea Viișoara, comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț.

Această investiţie este existentă.

Ca rezultat al procesului de producție nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, Bulevardul Dacia, nr. 5 A,biroul Exploatare Lucrări, telefon 0233217177, după data de 30.03.2020.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate