Cum a reușit Troleibuzul S.A. să cumpere un troleibuz cu doar 6000 de euro ?

6

troleibuz-piatra-neamt

Deși mai toate societățile comerciale arondate primăriei sau Consiliului Județean Neamț se zbat să supraviețuiască din cauza celor care le căpușează, este totuși una care se mișcă, Troleibuzul S.A. unde, în mod neașteptat, Nadia Năstase, director general al societății, a reușit acum câțiva ani de zile să ducă firma de la starea de faliment în care o băgaseră PDL-iștii, la poziția de profit.interior-troleibuz
Secretul se pare că stă în modul în care conducerea acestei firme înțelege să facă treburile. Ultima realizare notabilă, este începerea achiziției de troleibuze second hand. Dacă un troleibuz nou costă undeva între 300.000 și 350.000 euro, conducerea firmei a reușit să achiziționeze o primă astfel de mașină cu doar 6000 euro, semn că tranzacția s-a desfășurat fără parandarăt, un lucru uimitor pentru modul în care am fost obișnuiți în Neamț. La acești 6000 de euro s-au adăugat o serie de recondiționări, acte, etc. mașina ajungând la un preț final de achiziție și inventar de 15.000 euro.
Când mă gândesc cum se lăudau unii politicieni nemțeni acum câțiva ani că au găsit ei să aducă troleibuze second hand cu 70,000 euro bucata, stau și mă întreb oare cât tupeu penal aveau acei oamenii și cât de mult ar fi furat dacă le-ar fi ieșit șmecheria?
Dincolo de performanța managerială a doamnei director Nadia Năstase, achiziționarea și punerea la punct a unui troleibuz cu doar 15.000 de euro arată că se pot face și lucruri cinstite în acest județ.

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. motanu'descaltat spune

  taie comentariile k de aceea te plateste nastase de la trolebuzul!! sa-ti fie rusine!

  ADMIN: Nu se cenzurează decât comentariile care sunt indecente sau nu sunt la subiect ….

  1. Andrei spune

   Cenzuraţi la greu. Mi-aţi tăiat două comentarii la „bozo atacă”. Menşevicii sunt cenzuraţi de către bolşevici. Ia să văd, ăsta apare.

   1. Lolita spune

    Subscriu la cenzura. Rusine la admin pentru discriminare indiscriminatorie.

 2. Mos Craciun spune

  Aici e un mic exemplu de cat s-a furat in tara asta in 25 de ani.

 3. Radu spune

  Va ține de 6000. Sper să nu fie plin când se dezmembrează în mers…

 4. Fane Agheu spune

  back in time with this new trolleybus. very nice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate