Cum a dispărut România pentru o zi de pe hartă

0

Grupul Volkswagen și-a prezentat harta tehnologică pentru baterii și încărcare până în 2030, în cadrul primului său eveniment Power Day, se arată într-un comunicat de presă. Obiectivul acestei hărți este reducerea semnificativă a complexității și costurilor bateriei, pentru a face mașina electrică atrăgătoare și rentabilă pentru cât mai mulți oameni posibil. Numai în Europa urmează să fie înființate șase giga-fabrici, cu o capacitate totală de producție de 240 GWh, până la finalul decadei. Volkswagen urmărește o creștere substanțială a producției de celule în Europa.

Toate bune până aici, numai că imaginea de mai sus de la evenimentul dedicat mașinilor electrice organizat de Volkswagen zilele trecute a devenit populară pe Reddit. Utilizatorii din România (și nu numai) au văzut că din harta Europei prezentată la un moment dat de CEO-ul companiei, Herbert Diess, lipsea țara noastră. Mulți români pasionați de mașini, dar și deținători de VW, nu au fost tocmai încântați de acest lucru.

Compania a recunoscut astăzi „pozna” pe Facebook și a dat o declarație cu privire la eroarea aparută pe parcursul Conferintei Power Day: „S-a produs o eroare și regretăm acest lucru. România este, desigur, o parte importantă a întregului plan de mobilitate electrică al lui Volkswagen în Europa și ar fi trebuit să apară pe harta pe parcursul Power Day. Harta a fost actualizată: http://bit.ly/3vC6Kbc. Orice autovehicul electric din România poate fi încărcat la cele 46 de puncte proprii de încărcare MOON și, în viitorul apropiat, la cele 269 de puncte de încărcare publice Renovatio, partenerii noștri pentru mobilitate electrică, prin aplicatia We Charge. Vă vom ține la curent, așa cum v-am obișnuit, cu toate noutățile Volkswagen, inclusiv cu cele care vizează planurile pentru dezvoltare a mobilității electrice în România.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate