Senatorul Eugen Țapu NU a câștigat procesul intentat lui Ionel Arsene și NU donează niciun leu spitalului

4

Senatorul Eugen Țapu de la PNL Neamț l-a dat în judecată pe Ionel Arsene pe motiv ca acesta l-ar fi calomniat.

În primă instanță, Eugen Țapu a cerut 1.000.000 lei, iar judecătorul a decis că pata de pe onoarea lui valorează de 100 de ori mai puțin, admițând despăgubiri de 10.000 lei. Procesul este departe de a se fi terminat, deoarece urmează recursul, după cum a declarat în presă chiar domnul Eugen Țapu.

Pe cale de consecință, dacă nu există decizia definitivă, Eugen Țapu nu poate spune că donează banii de la Arsene către spital pentru că încă nu a luat nici un leu și nici nu știe cât va lua.

Simpatic este modul în care cei de la PNL Neamț anunță triumfal pe pagina de socializare faptul că liberalul Eugen Țapu și-a evaluat greșit onoarea pătată de Ionel Arsene, prima instanță de judecată stabilind că valoarea reală e de 100 de ori mai mică.

Iosub Robert

P.S.: Dezavuăm orice limbaj calomniator și jignitor din partea oricărui politician, dar ne cam vine să râdem când vedem un politician din zona PNL care se consideră victima calomniilor unui politician din zona PSD după ani de zile în care din zona liberală spre zona social democrată au curs public cascade de calomnii și fluvii de ”m**e”.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  D-le Iosub, este adevarat ca ati combatut impotriva PDL, dar sa ne amintim ca PSD a fost pe blat cu PDL multi ani!Gurile rele spun ca si acum ar exista o mare armonie la anumite niveluri!Nu cred ca e o problema ca aveti o anumita orientare/simpatie politica, insa aceasta nu ar trebui sa mearga pana la inchiderea ochilor in fata prostiilor 100% PSD!PNL (PDL) are multe pacate, dar Apa Serv e de ani de zile fief-ul PSD , cu rezultate vizibile!La fel si Troleibuzul, DRUPO, etc!ASa ca, s-ai dam si PSD-ului atentia meritata pe deplin!Cred ca nici liderilor PSD nu le-ar strica, din cand in cand, o critica din partea dvs.Succes

  ADMIN:
  https://www.ziarpiatraneamt.ro/psd-ul-insista-sa-enerveze-mediul-privat
  https://www.ziarpiatraneamt.ro/consilierii-locali-psd-au-intrat-in-hibernare-la-piatra-neamt

 2. VLAD spune

  Cât adevăr este în zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“ . Este valabil si pentru numitul ,,Un Om „

 3. Stefan spune

  Eu zic sa-l dea si dl. Arsene in judecata pe dl. Tapu, tot pentru 1.000.000 lei!In felul asta, Spitalul va beneficia de bani in oricare varianta!

 4. un om spune

  Uneori mă întreb de ce acest blog care se numeste ziar, nu se numeste ziar de psd?!
  De la o poștă duhnește acest “ziar” a psd, mai sunt și alte publicații care duhnesc a politic. Însa în această breaslă numită media informațiile trebuiesc redate din unghiuri imparțiale.
  Cam de 5 ani văd cum un așa zis ziar pupă cu vârf și îndesat politica psd. Înainte erati cu un alt partid și cine caută poate vedea asta, că toate “articolele” erau cu iz acuzator la adresa partidului,cj-ului psd.

  În concluzie … sunteti o publicatie praf! cu tot cu blogul de la vestea si mai este unul care se considera jurnalist. Amatori!!! toti!!!

  Nu toti din judet sunt prosti cât să înghită mizeriile pseudo jurnalistice :)) … o manipulare cruntă și destul de bine implementată dpdv psihologic. Pe principiul prosti nu sunteti și cine are de mușcat din portia cu mani-pulare să muște …

  ADMIN: Ati împrăștiat ura inutil 🙂 Nu suntem o publicație PSD ci doar o publicație care a pus umărul la debarcarea PDL de la butoane si am rămas consecvenți anti PDL care s-a transformat acum în PNL.
  Nu noi stabilim de partea cărui politician sau partid sunt oamenii ci votul lor iar la Neamț cel mai votat a fost Ionel Arsene deci matematic, cei mai mulți nemțeni interesați de politică sunt din acea zonă.
  Totul e atat de simplu… nu eu sau dumneavoastră stabilim … ci oamenii din stradă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate