Culiță Tărâță, președintele Consiliului Județean Neamț are probleme grave de sănătate

1

culita-tarata-bolnav

O transformare fizionomică evidentă face ca problemele de sănătate a domnului Culiță Tărâță să nu mai poată trece neobservate. Din câte am putut noi afla se pare că este vorba de o afecțiune ce evoluează galopant la nivelul pancreasului .
Pancreasul este organul ce produce sucul pancreatic, ce participă la digestie și secretă insulina și glucagonul. Disfuncționalitățile la nivelul pancreasului sunt afecțiuni care pun în pericol viața pacientului.
Sperăm ca domnul Culiță Tărăță să se repună pe picioare din punct de vedere a sănătății.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. de astazi coroi spune

    un om fara patimi,indiferent ce functie ar ocupa(exceptie tovarasul nicolae ceausescu)isi cauta de sanatate si duce o viata linistita.a ramane in continuare intr-o functie de prim rang la nivel de judet nu produce compasiunea celor in numele carora conduci ci apare in primul rand acel sentiment de lehamete,demobilizare din partea subalternilor si intrebari de genul;de ce sunt obligat sa vad chipul omului suferind? oare omul asta nu are ce manca si ii trebuie bani multi?la cata avere are tarata si copii linistiti la casele lor si cu bani in cont ce ii mai trebuie omului asta sa se chinuie cu serviciul?medicul personal si cel institutional nu ii recomanda repaos lui culita?chiar nu a inteles nimica din cazul spiridonescu?desigur intrebarile pot continua,dar ma opresc aici.CONCLUZIONAND INTR-O LUPTA CARE SE DA ACUM LA PREZIDENTIALE TARATA NU CONTEAZA SI ESTE O UMBRA POLITICA CARE DAUNEAZA GRAV JUDETULUI NEAMT.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate