Parcul din Girov pare a fi al nimănui

0

parc-girov

De-a lungul anilor, pentru parcul din comuna Girov s-au alocat miliarde de lei vechi în vederea amenajării şi întreţinerii spaţiilor verzi. Spaţiul alocat parcului a fost îngrădit, au fost realizate alei cu pavele, spaţii de joacă, au fost montate câteva bănci, toalete ecologice, după care a fost lăsat în paragină.
Am fost la faţa locului să vedem cum arată o investiţie de acest gen în Girov şi tot ce vă putem spune este că banii noştri, căci este vorba despre o investiţie din bani publici, s-au dus pe apa sâmbetei. Pavelele au fost acoperite de vegetaţie, spaţiile de joacă sunt pustii, puţinele bănci montate sunt distruse de intemperii şi neîntreţinute. Singurele vieţuitoare care mai vizitează parcul sunt vacile ieşite la păscut.
Nu ştim ce obraz au cei care au permis lăsarea în paragină a parcului din comuna Girov. Suma imensă alocată spaţiilor verzi din comuna Girov nu se justifică în mod concret. Deci intervine fireasca întrebare: Unde s-au dus banii alocaţi sau, mai bine spus, în buzunarul cui? Sperăm ca autorităţile să răspundă cât mai curând la această întrebare pentru ca localnicii din Girov să beneficieze de investiţiile plătite din banii lor.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate