Gheorghe Ștefan în cursa pentru viitoarele alegeri de la Consiliul Județean Neamț ?

3

Surse demne de luat în considerare spun de o posibilă, ba chistefanar iminentă participare a domnului Gheorghe Ștefan la cursa pentru ocuparea scaunului de președinte a Consiliului Județean Neamț.
Acest lucru ar putea încurca planurile PSD, sau dimpotrivă, le-ar putea rezolva în cazul în care Pinalti ar anestezia dreapta prin candidatura sa.

dolinex
3 Comentarii
  1. Gigel spune

    Poate funcția de președinte al celulei de bază a societății.

  2. popa gheorghe adrian spune

    Pinalty daca mai candideaza ia 15% din voturi….fac pariu pe ce vreti voi.

  3. de astazi coroi spune

    nu stim cum sa scapam de un suferind nu ne mai trebuie altul.intrebarea este daca stefan prinde anul 2016 in libertate si fara interdictii de a mai candida.in cazul in care ponta iese presedinte stefan trebuie sa-si puna serios aceasta intrebare.pentru municipiul p.neamt mandatul de primar a lui stefan este un dezastru financiar,uman,economic.nimic nu il mai recomanda pe stefan sa mai candideze intr-o functie publica.si vorba taranului de la cap;la toamna ne mai dati ceva?(produse agricole la zile munca)sau ramane cu cat am luat?raspuns pentru stefan;sa dea dumnezeu sa ramana cu cat a luat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate