Copiii minune ai orașului nostru luptă pentru viața lui Sebastian. Ne putem alătura cu toții pentru a îndeplini misiunea?

0

După cum vă spuneam într-un articol anterior (click aici), suntem foarte norocoși să avem printre noi, în municipiul Piatra Neamț, câțiva tineri care ne oferă speranța unui viitor mai bun, pentru că ei înșiși sunt viitorul.

Tinerii noștri, de care suntem foarte mândri și cărora le mulțumim încă o dată pentru timpul pe care îl dedică întregului oraș, au organizat sâmbătă o strângere de fonduri pentru a salva viața lui Sebastian, un pui de om care la o vârstă fragedă luptă cu o boală cruntă (leucemie acută), care l-a îngenuncheat atât pe el, cât și familia sa.

Într-o zi friguroasă, acești copii au ales să ofere speranță, în loc să stea lipiți de ecrane și se pare că au reușit. După ore întregi petrecute pe străzile orașului, pe o vreme nu tocmai prielnică, au reușit să adune suma de 1013 lei. Puțin dezamăgiți, dar plini de speranță, copiii minune ai orașului nostru speră că viața lui Sebi va fi salvată cu ajutorul oamenilor cu suflet.

Iată că tinerii noștri își sacrifică timpul atât pentru înfrumusețarea orașului, cât și pentru salvarea unei vieți. Suntem mândri de voi și le mulțumim părinților voștri pentru educația pe care v-au oferit-o. Sunteți un exemplu pentru toți tinerii de vârsta voastră.

Donațiile pentru acest copilaș se pot face direct in conturile deschise la Banca Transilvania: TITULAR CONT: Lungu Constantin-Sergiu 🔴 LEI: RO51BTRLRONCRT0576542101 🔴 EURO: RO98BTRLEURCRT0576542101

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate