Două familii din Neamț au rămas fără acoperiș în plină iarnă. Pompierii au intervenit la mai multe incendii (IMAGINI)

0

Misiuni desfășurate în perioada 27-29.01.2023

Incendiu locuinta in com Romani sat Gosmani

Două familii din comuna Români au rămas fără acoperiș la casă în plină iarnă.

În data de 27.01.2023, în jurul orei 08:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă (in care locuiau două familii) în localitatea Goșmani din comuna Români.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Români, Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Buhuși.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în patru camere și la acoperiș, cu posibilitatea propagării la întreaga casă și la anexele gospodărești.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. Au ars bunurile materiale din interiorul celor patru camere (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile, documente etc) și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp.
Trei persoane (două femei și un bărbat) au suferit atacuri de panică. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

*****

Incendiu centrala temica – Depozit Cherestea, comuna Vanatori Neamt

În data de 28.01.2023, la ora 06:03, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o clădire amplasată în incinta a unui operator economic in comuna Vânători Neamț.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Vânători Neamț.
Incendiul se manifesta la acoperișul unei clădiri în care era amplasată centrala termică. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars acoperișul clădirii (construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 30 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a unui sistem de încălzire față de materiale combustibile.

*****

Incendiul locuinta particulara in loc. Pancesti

În data de 28.01.2023, la ora 09:37, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în comuna Pâncești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Poienari și SVSU Pâncești.
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că ardea funinginea din interiorul coşului de fum. S-a acționat pentru limitarea și lichidarea incendiului.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necurățat.

*****

Incendiu casa in mun. Roman

În data de 29.01.2023, în jurul orei 19:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Luceafărului în municipiul Roman.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SVSU Roman.
Incendiul se manifesta la acoperiș cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la anexele gospodărești.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 10 mp din acoperiș și s-au deteriorat bunurile materiale din interiorul unei camere.
Proprietara locuinței, în vârstă de 71 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Roman.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat.

Sursa/Imagini: ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate