Într-o lume a tehnologiei, o mână de tineri din Piatra Neamț aleg să-și sacrifice timpul liber pentru a trăi într-un oraș mai curat

2

Problema gunoaielor aruncate la întâmplare constituie una dintre principalele minusuri ale orașului nostru. Știm cu toții că acest lucru nu arată decât gradul nostru de educație și civilizație, însă multora nu le pasă și consideră că este mai ușor să trăiască în mizerie decât să strângă în urma lor sau să facă vreo câțiva pași în plus până la cel mai apropiat coș de gunoi.

Noi am tras semnale de alarmă în repetate rânduri, autoritățile au făcut și ele același lucru, însă fără rezultat, am putea spune că „ne-am bătut gura degeaba”. Singura concluzie la care am ajuns este că unora nu le pasă și că, probabil, la fel e și în casa lor, în viața lor, pentru că, așa cum am spus și mai sus, aceste fapte arată gradul nostru de educație.

Pentru a mai înfrumuseța puțin jungla urbană, o mână de tineri din Piatra Neamț își sacrifică timpul liber adunând mormanele de gunoaie lăsate pe post de „amprente ale bunului simț”. O inițiativă extraordinară, demnă de lăudat pentru că majoritatea tinerilor de vârsta lor au cu totul și cu totul alte preocupări.

Puteți urmări activitatea acestora abonându-vă la canalul de Youtube: click aici.

Le transmitem felicitări acestor tineri! Felicitări pentru inițiativă, pentru munca depusă! Vă mulțumim că ne-ați arătat că încă mai avem o speranță să „ne facem bine”, voi sunteți viitorul!

Cât de frumos ar fi să le oferim o mână de ajutor acestor copii și cât de simplu putem face acest lucru păstrând curățenia…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dumitru A. spune

    Foarte frumos din partea lor! Tineri cu simț civic 🙂

    1. Valeriu spune

      Să scoatem gunoaiele din administrația orașului, indiferent de partidele /organele ce-i promovează și susțin. Asta-i treabă societății civile, nu sa le facă treaba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate