Contorizarea individuală la apă, altă manipulare media la Piatra-Neamț

10

Tot în ianuarie, dar în 2015, vă spuneam că și Dragoș Chitic, pe atunci viceprimar, s-a implicat în dezideratul cu contorizarea individuală la apă (click aici pentru articol). Deși am spus de atunci că ideea asta e o manipulare ordinară și nu se vor înghesui pietrenii să își facă contorizari individuale, domnul Dragoș Chitic a făcut ceea ce credeau contorizare individualamanipulatorii că nu se poate face și după multe lupte a scos și aprobat o metodologie de contorizare individuală a apei lucru pentru care are toate meritele.
Din păcate pentru cei care spuneau că pietrenii își dau cămașa de pe ei numai să aibă această metodologie, efortul administrativ al domnului Dragoș Chitic de a scoate această metodologie le-a stricat planurile manipulatorilor care nu se așteptau ca cineva să poată și sperau că vor avea motiv de false nemulțumiri la infinit.
Iată că suntem în al doilea an de când avem scoasă metodologia de contorizare individuală la apă și locatarii din Piatra-Neamț nu s-au înghesuit la a-și sparge pereții și la a scoate contoarele de apă pe casa scării.
Să ne mai plângem de milă pentru cât am fost de bălăcăriți când spuneam ca pietrenii nu vor trece la contorizarea individuală chiar daca vor avea metodologia? Mai bine nu, dar este sănătos să ne amintim cum un an de zile oamenii și asociațiile de locatari au fost învrăjbiți gratuit și întârâtați contra instituțiilor printr-o manipulare făcută și de o parte a presei locale.  Da… un adevăr trist, dar securiștii care au avut în mână o parte a presei locale au făcut tot posibilul să ne învrăjbească pe toți unii contra altora pentru că au știut că dacă am fi uniți ăsta ar fi sfârșitul lor.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. Cornel spune

  Ideea e câ ar fi bine. La noi a oprit apa la tot blocul din cauza datoriilor. Dar contorizarea individualâ trebue sâ semneze toți vecinii . Și cei cu datorii nu semneazâ. Investiția dacâ se face doar cu cei care șïnt deacord e o suma mult mai mare!!!

 2. Emilia spune

  Este in sfarsit o modalitate economica pentru proprietar, deoarece dispar asociatiile de bloc si automat nu mai platim degeaba niste trantori ,care stau pe banii proprietarilor in asociatii de bloc (si nu sunt putini). In acest caz proprietarii platesc apa la fel ca si curentul si gazul si nu atatea dari in plus, in casa ta proprietate.In toate tarile europene asa se procedeaza si fiecare proprietar isi matura in fata usii, cum noi facem asta deja si platim si femeie e serviciu.Haideti sa ne unim si sa dispara odata hotia din tara asta!

 3. Smau Maria spune

  Dar cu acele repartitoare pt căldură ,nu tot o furaciune era ??? Au înnebunit pe toata lumea sa le pună si pana la urma tot la comun se plătea sau de multe ori mai mult decat consumai …Ce mai contează un apometru doua ??? Tot aia e.

 4. Cris spune

  Ce altă contorizare de apă ne mai trebuie ? Nu avem deja toți montate apometre ?
  Important este ca să fie plătit doar consumul individual, nu și pierderi ale distribuitorului.

 5. Cristi Mihaila spune

  Corect.Abia asteptam sa ma apuc iar de spart peretii,si pe casa scarii,doar un sir de apometre mai lipsea………..in rest totul e ok.Si de ceea ce consuma vecinii mei nu mai poate primaria………….

 6. robocop spune

  EON cum poate ? Cel mai cinstit furnizor , ai contor afara , si de gaz metan si de energie electrica . Vrei economie , faci .Vrei confort ? Dai drumul si consumi cat poti plati .Iti faci autocitire on line , vezi absolut toate facturile , istoricul pe ani de zile , poti si achita prin acest portal Eon My line ,foarte corecta si moderna companie .Bravo lor .

 7. eu spune

  In Romania furatul e sport national, iar haiducii sunt eroi.

 8. George Balan spune

  Tema falsa, daca nu cumva si ilegală. CUM ADICA individuală? Sa definim termenii , oameni buni! Exista o lege si un regulament privind repartizarea consumurilor de apa potabilă si/sau energie in aglomerație urbane.Despre ce repartizare „individuala” vorbim cata vreme locuim intr-o casă numită bloc? Un prieten al meu din CFR(desigu, consilier) mi- a ținut o teorie numai de el înțeleasă despre cat de tare il preocupa aceasta tema in sprijinul populatunii.Ce bine ar fi , ca fiecare sa vorbească acolo unde se pricepe.Pe scurt, problema repartizarii candidaților de apa in spatiile condominiare , apartine utilizatorilor , care sunt definiți de lege, in nici un caz primăriilor. DACA O PRIMARIE SI-A atribuit aceasta sarcina, ei bine, acest lucru este si ilegal si neserios.Cat priveste preocuparea prietenului meu pentru repartizarea utilitatilor intr-un condominiu, ii recomand acestuia sa fie mai atent la…mersul trenurilor…

  1. Claus Ionescu spune

   George, prietenul acesta al tau ceferist poate are legatura cu alt ceferist? Poate s-au gandit s-o puna de-o afacere: unul pompeaza, celalalt jongleaza, unul cu sacaua, altul cu ocaua(nu mica).

 9. vio spune

  am spus de atunci ca oamnii nu mai dorsc sa-si mai spara peretii.cu alte tevi pe la usi.apometre pe casa scarii care deja sunt pline d contori gaze cutii de la firmele de cablu etc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate