Consiliul Județean monitorizează șantierele din județ

2

Reprezentanți ai CJ Neamț, alături de președintele Ionel Arsene, s-au deplasat în județ pentru a inspecta stadiul lucrarilor aflate în derulare.

Prima oprire am facut-o in satul Pluton la intersectia care face legatura cu Manastirea Petru Voda, pe drumul dintre Pipirig si Poiana Teiului, unde se efectueaza lucrari de plombare, colmatare de fisuri, preluare denivelari si covor asfaltic. Este vorba de o portiune de 6 kilometri de drum pe care cei de la compania de drumuri nationale executa lucrari in urma apelurilor pe care le-am facut in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Neamt. Am insistat ca acest proiect sa aiba loc, deoarece nu s-au facut modernizari de mai bine de un deceniu, iar nemtenii din aceasta zona si turistii care ne viziteaza judetul au nevoie de un drum modern de acces.

Al doilea santier deschis in judet pe care l-am vizitat este cel din comuna Tupilati, acolo unde, in urma calamitatilor din primavara, au fost afectati pilonii podului care face legatura dintre comuna si drumul european E85. Pentru a putea interveni asupra podului in vederea consolidării malului drept, am decis sa deviem cursul raului Moldova. Aceasta lucrare este absolut necesara, pentru a exclude orice risc ca circulatia catre E85 sa fie afectata, iar oamenii sa fie nevoiti sa ocoleasca. Le-am cerut celor de la compania județeană de drumuri sa respecte termenele de executie, iar lucrarea sa fie finalizata în luna martie anul viitor. Mi-am propus în acest mandat de președinte al Consiliului Județean sa finalizez toate proiectele de refacere a infrastructurii rutiere astfel încât acestea sa fie functionale si modernizate.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. nae spune

    Piatra – Bicaz – Lacu Rosu arata dezastruos .

    1. benga spune

      Piatra NT. – Bicaz- Poiana Largului, la fel de prost!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate