Consilierii locali vor trebui să voteze pentru paradirea și falimentarea orașului

0

Pe ordinea de zi, la ședința din 25.02.2021, sunt mai multe proiecte care se referă la aprobarea proiectului „Regenerare urbană a coridorului secundar de mobilitate pe axa est-vest”.

Lăsând la o parte opiniile pro și contra acestui proiect, atragem atenția consilierilor locali că este vorba de un proiect de milioane de euro cu care se vor reamenaja și reabilita străzile principale din Piatra-Neamț.

Dacă se face acest proiect și apoi se sparg străzile pentru a se interveni la conductele de apă care au avarii, vom fi obligați să dăm mare parte din bani înapoi, ceea ce va însemna falimentarea orașului.

Din păcate, primăria habar nu are încă ce țevi trebuie schimbate, cât e investiția, cine le schimbă, când, cum și mai ales din ce bani. De abia săptămâna trecută au trimis situația la ApaServ pentru a se stabili ce trebuie schimbat și încă nu e stabilit nimic.

Se pare că niște băieți deștepți au pus ochii pe milioanele de euro și vor să facă lucrările, indiferent daca se schimba sau nu țevile expirate. Ei fac lucrările, încasează banii și apoi pietrenii plătesc pagubele, iar cei care au aprobat prin vot vor fi trași la răspundere.

Domnilor consilieri locali, nu fiți părtași la nenorocirea orașului. Nu aprobați un proiect de reabilitare și reorganizare a străzilor până ce nu vedeți dacă țevile sunt schimbate sau măcar că sunt alocați banii pentru schimbarea țevilor depășite ca termen de viață de sub aceste străzi.
Decât să votezi în calitate de consilier local reabilitarea unor străzi sub care rețelele de utilități sunt depășite ca termen de viață, mai bine demisionezi pentru că riscul să răspunzi pentru un asemenea vot este foarte mare!

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate