Incendiu generalizat aseară, în Neamț

0
Imagine cu caracter ilustrativ

Prin apel la 112, în jurul orei 20:45, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Tazlău.


Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuința din imediata vecinătate.
La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompieri voluntari din cadrul SVSU Tazlău cu autospeciala din dotare și pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.


Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. A ars anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 15 mp cu bunurile materiale aflate în interior (obiecte de mobilier,  aragaz, materiale textile etc) și s-a deteriorat 8 mp dintr-un perete al locuinței placat cu lambriu pvc.
A fost salvată locuința care se afla la o distanță de aproximativ 2 m de anexa la care s-a produs incendiul și un adăpost pentru animale în care erau depozitate plante furajere.


Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Proprietara locuinței în vârstă de 66 de ani a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului,  dar a refuzat transportul la spital
, a transmis ISU Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate