Consilierii județeni supun aprobării execuția bugetară pentru activitatea desfășurată până la 7 decembrie 2018

0

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare la data de 7 decembrie 2018. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Execuția bugetară reprezintă activitatea de încasare a veniturilor bugetare și de efectuare a plății cheltuielilor, aprobate pe secțiunile de funcționare și dezvoltare ale bugetelor de venituri și cheltuieli.

În Expunerea de motive se arată că Județul Neamț – Consiliul Județean Neamț a întocmit Execuția bugetului local al Județului Neamț și Execuția bugetului instituțiilor publice și activităților financiare integral sau parțial din venituri proprii la data de 7 decembrie 2018, în conformitate cu legile și prevederile în vigoare. Pentru activitatea desfășurată pâna la data de 7 decembrie 2018, diferența dintre suma veniturilor încasate și excedentul anului anterior utilizat pentru finanțarea exercițiului bugetar, pe de o parte și suma plăților efectuate și a plăților restante pe de altă parte, este pozitivă ceea ce înseamnă că activitatea Consiliului Județean Neamț și a instituțiilor finanțate din bugetul acestuia, s-a desfășurat în condiții normale.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate