Aleșii de la județ stabilesc prețurile medii pentru produsele agricole, valabile în 2019

0

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii al produselor agricole, necesare evaluării în lei a arendei achitate în natură, valabile pentru anul 2019. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Direcția pentru Agricultură a Județului Neamț, transmite, în vederea aprobării, propunerile privind prețurile medii ale produselor agricole, care vor sta la baza stabilirii venitului brut, respectiv la evaluarea în lei a arendei achitate în natură.

Potrivit prevederilor în vigoare, ”în cazul în care arenda se exprimă în natură, evaluarea în lei se face pe baza prețurilor medii ale produselor agricole, stabilite prin hotărâri ale consiliilor județeane ca urmare a propunerilor direcțiilor teritoriale ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.” 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate