Autobuze electrice în Piatra-Neamț, prin proiectul ”Reabilitate și modernizare transport ecologic”

1

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehno-economice și indicatorilor tehno-economici pentru obiectivul de investiții de interes județean ”Reabilitate și modernizare transport ecologic”. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Județul Neamț, prin Consiliul Județean Neamț, pregătește documentația de eligibilitate pentru proiectul ”Reabilitate și modernizare transport ecologic”. 

Prin proiect se propune modernizarea/extinderea și dotarea autobazei SC Troleibuzul SA (pentru acomodare autobuze electrice), modernizarea/crearea de spații de garare, dotarea cu stații de încărcare a autobuzelor electrice, achiziționarea de 20 de autobuze electrice (16 autobuze de capacitate mică și 4 autobuze de capacitate medie), implementare sistem e-ticketing, se menționează în Expunerea de motive.

Durata de realizare a lucrărilor este de 24 de luni, valoarea totală fiind de 59.289.945.96 de lei (inclusiv TVA), din care construcții-montaj (C+M) 12.271.944. 52 lei (inclusiv TVA).

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Cornel spune

    OK ! Numai o problema ar fi , in P Neamț sunt , este un membru al Comisiei ptr Circulație ,care a ori s au gândit să facă tot orașul numai sensuri giratorii ,. Ori să pună și niște ,, morcovi,, pe mijlocul drumului în unele zone, Ori daca
    autobuzele respective sunt că cel din poza art .Unde sa te învârti cu el pe unele străzi din oraș? E Pedeapsa acum in unele sensuri , centru , Casa cultura, Precista unde fiind sensuri unice , Unii lasă mașina parcată cum ii vine , zăpadă grămadă , de-abia te strecori , Aici e Buna Nu vor să priceapă câțiva , că astăzi Numai sunt 4 , 5 modele , mărci auto că n 1990 , A apărut și la P NT MAYBACH , și alte Limuzine , OARE când se întâlnesc în trafic una din acelea cu autobuzul , care are întâietate ? Limuzina are ,ar trebui să aibă și Un Telefon pe la bord , De la care apelează pe Cine Trebuie Un Factor de Decizie .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate