CJ Neamț și municipiul Piatra-Neamț, parteneriat pentru realizarea unor stații de încărcare rapidă

0

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind încheierea unui Acord de Parteneriat pentru realizarea proiectului ”Reabilitate și modernizare transport ecologic”. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

În cazul proiectului ”Reabilitate și modernizare transport ecologic” UAT Județul Neamț este lider de proiect, iar UAT municipiul Piatra-Neamț va participa în calitate de partener. 

Proiectul menționat se va realiza atât pe terenul aflat în proprietate publică a UAT Județul Neamț, cât și pe teren aflat în proprietate publică a UAT municipiul Piatra-Neamț. Imobilele asupra cărora se propun intervenții fac parte din domeniul public al Județului Neamț (locația Autobaza  SC Troleibuzul SA – Dumbrava Roșie) și din domeniul public al municipiului Piatra-Neamț (str. 1 Decembrie 1918, str. Petru Movilă și Piața Gării – Piatra-Neamț) și sunt intabulate în Cartea Funciară. Terenul aferent realizării stațiilor de încărcare rapidă va fi pus la dispoziție de către UAT municipiul Piatra-Neamț în trei locații distincte Gară, Sarata și Dărmănești, potrivit Expunerii de motive.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate