Victima incendiului din Piatra-Neamț a răspuns manevrelor de resuscitare

0
FOTO: Arhiva

ISU Neamț anunță o nouă misiune de stingere a unui incendiu, în jurul orei 19.10, într-un apartament situat în municipiul Piatra-Neamț, pe Aleea Tiparului. (click aici pentru articol)

La sosirea la locul intervenției a echipajului de salvatori, ISU Neamț informează că a fost găsit un bărbat de aproximativ 40 de ani, în stare de inconștiență. Se execută manevre de resuscitare de către pompieri, care au și pregătire paramedicală. A fost solicitată o ambulanță cu medic de la SAJ.

În urma efectuării manevrelor de resuscitare, victima a răspuns acestor manevre cu succes și a fost predată echipajului SAJ în stare de conștiență. Victima se intoxicase cel mai probabil cu fumul care inundase apartamentul.

„Îi felicităm pe băieții care au reușit să îl readucă la viață pe bărbatul de aproximativ 40 de ani. Putem să spunem că echipajul de pompieri militari a fost îngerul păzitor al acestui bărbat.”, anunță reprezentanții ISU Neamț într-un mesaj adresat presei.

Respect salvatorilor!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate