Conform noului regulament, viceprimarul USR nu mai are dreptul la loc de parcare de reședință

1

Conform noului regulament pentru parcările de reședință supus dezbaterii publice, viceprimarul Marius Irimia de la USR nu mai are dreptul la un loc de parcare până nu își achită datoriile față de municipalitate.

Pentru cei care nu știu, viceprimarul USR Marius Irimia a primit ”cadou” printr-o manevră suspectă de trafic de influență și corupție o locuință socială pe vremea când era la PDL, deși nu prea era asistat social. El a subînchiriat în mod ilegal locuința, chiriașul la negru nu a plătit și Marius Irimia a fost evacuat din locuința socială pe care o deținea în acte, rămânând cu un debit pentru care a fost executat silit și i se rețin bani în fiecare lună din salariul de viceprimar. (click aici pentru detalii)

Deși este de râs ca un viceprimar să fie executat silit de propria primărie, asta e situația și pe cale de consecință nu va putea primi un loc de parcare de reședință. Ar putea fenta regulamentul trecând mașina pe soția sa, dar apare altă problemă, că și doamna are mașina și locul ei de parcare.

Cine știe, poate cu ocazia acestui regulament fostul asistat social actual viceprimar USR lasă aroganțele la o parte și își plătește datoriile față de municipalitate, căci e vorba de o sumă de câteva mii de lei, sumă ușor de achitat la nivelul lui de salarizare.

COMPLETARE ARTICOL
Azi, domnul viceprimar USR, Marius Irimia, a mers și a achitat ultimele restanțe către municipalitate și a scos o adeverință prin care se atestă faptul că nu mai are nicio restanță față de taxele și impozitele locale.
Salutăm gestul domnului Irimia Marius. De regulă, majoritatea politicienilor nu își recunosc și pe cale de consecință nu își rezolvă problemele dar iată că sunt și situații în care politicianul alege corect să pună pe primul plan rațiunea și nu orgoliile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Schmidt Rudolf spune

    Eu trag urmatoarea concluzie: ca sa ai succes in politica, trebuie sa fii mai intai ceva asistat social sau taietor de frunze la caini. Adica, sa nu fii in stare sa faci nimic cu propriile forte, sa te bazezi doar pe pomana pe care-o iei de la stat si sa fii inregimentat politic. Am inteles corect?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate