Un fost asistat social este noul președinte al USR Piatra-Neamț

1

Irimia Marius Ioan, noul vicepreședinte al USR Piatra-Neamț și viceprimar al municipiului în urma combinațiilor politice PNL-USR, este un model de succes și reabilitare socială. El a plecat de la statutul de asistat social al primăriei Piatra-Neamț, statut în baza căruia foștii săi colegi de la PDL i-au dat o locuință socială cu chirie simbolică în cartierul Văleni, locuință pe care a subînchiriat-o și acum se află în stare de executare silită pentru chiria neachitată.

Probabil e puțin incomod să fii viceprimar și șef de preacinstiți USR-riști și să fii hărțuit prin tribunale și dat pe mâna executorilor (dosar13500/279/2017) de primăria pe care o conduci că nu ai plătit chiria minusculă la locuința socială ce ai primit-o în calitatea ta de asistat social, dar asta nu e un impediment. Cu siguranță domnul Irimia nu a omis să le spună colegilor care l-au ales șef de această problemă sau de altele…

Sunt multe povești de spus despre noul șef al USR și aventura sa din sânul PDL, dar momentan ne limităm la această poveste de succes. Dacă reușește să plătească și datoriile de la locuința socială deja merită aplaudat.

Acum, să fim sinceri, nu știm sigur cât de asistat social era în realitate domnul Irimia și dacă nu cumva a falsificat cineva dosarul ca să primească o locuință cu chirie simbolică de la PDL pe care să o subînchirieze să facă și el un ban. Totuși, să nu fim răi și să rămânem concentrați pe modelul de succes ”de la asistat social al PDL la președinte la USR”.

De acum orice asistat social din Piatra-Neamț are dreptul să viseze la mai mult. De ce nu la a ajunge șef de partid sau chiar și viceprimar.

Felicitări USR Piatra-Neamț. E prima numire de șef de partid din Neamț pentru care nu se bucură doar cei care l-au ales, ci și restul concurenților politici.

Comunicatul de presă emis de USR Piatra-Neamț cu ocazia mare bucurii de aș alege șeful

USR PLUS Piatra-Neamț și-a ales noua conducere

Ca urmare a fuziunii partidelor USR și PLUS, în această perioadă au loc alegeri interne pentru alegerea noilor structuri de conducere, arbitraj și control la nivel local și județean.

În urma alegerilor interne organizate ieri, 13 iunie 2021, filiala USR PLUS Piatra-Neamț și-a ales noua conducere: Președintele Organizației Locale, Biroul Local, Comisia de Arbitraj și Comisia de Cenzori. Tot în cadrul Adunării Generale de astăzi au fost aleși și delegații pentru Conferința Județeană din 27 iunie. Alegerile au fost precedate de o perioadă de campanie internă, în care candidații s-au prezentat și și-au promovat planurile pentru filiala locală. Procesul de vot s-a desfășurat fizic, la sediul din Piatra-Neamț. La alegerile de ieri a participat un număr foarte mare de membri, prezența la vot fiind de aproximativ 80%.

Noul președinte al filialei USR PLUS Piatra-Neamț este Marius Irimia. Cei 13 membri ai Biroului Local care au fost aleși astăzi sunt Mirel Andrișoaie, Cosmin Asandei, Tiberius Berbece, Laurențiu Crețu, Liviu Donoiu, Alexandru Doroftei, Lucian Furnică, Laura Iacob, Marius Irimia, Ioan Meraru, Gabriel Mahu, Carmen Mihalache și Florin Zaharia.

Cei trei membri ai Comisiei de Arbitraj sunt Oana Moldovanu, Lucian Roban și Eliza Ventaniuc. Ana Darie a fost aleasă cenzor al filialei. Totodată, membrii organizației locale au votat ca perioada mandatului noii echipe de conducere să fie de 4 ani.

Pentru Conferința Județeană USR PLUS au fost aleși 81 de delegați, care vor vota conducerea județeană a partidului pe 27 iunie.

„Alegerile interne din cadrul USR PLUS pentru alegerea noilor organe de conducere reprezintă următorul pas firesc al fuziunii celor două partide, și implicit al voinței membrilor. Noi suntem parteneri în acest proiect politic și vom lucra împreună pentru obiectivele comune pe care le avem. Ne dorim să construim o echipă puternică la filiala Piatra-Neamț, de oameni implicați pentru comunitatea lor. Cel mai important obiectiv îl reprezintă, cu siguranță, alegerile din 2024. Avem trei ani în care alături de echipa de conducere aleasă astăzi și membrii filialei să punem bazele pentru dezvoltarea organizației locale și pentru alegerile din 2024.Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat în acestor alegeri și membrilor care au venit în număr foarte mare la vot.”, a declarat Marius Irimia, noul președinte al USR PLUS Piatra-Neamț.

Echipa USR PLUS Piatra-Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. koss spune

    De rasu -plansu ..Mandria celor care l-au ales , ca sigur este oglinda lor !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate