Conflict între romi, într-un cartier din Târgu-Neamț

0

Un conflict spontan a izbucnit între mai multe persoane de etnie romă din cartierul Tăbăcari, Târgu-Neamț, în dimineața zilei de astăzi, 24 octombrie.

Potrivit unor surse neoficiale, ar fi vorba de o bătaie între rude, pornită de la limbajul neadecvat al unor copii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Târgu-Neamț, care ar fi restabilit ordinea.

Revenim cu informații oficiale.

Comunicat IPJ Neamț:

La data de 24 octombrie  a.c., în jurul orei 09.30,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Tăbăcari, din Târgu-Neamț, a izbucnit un conflict între mai multe persoane. 

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamţ, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, din Tărgu-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra a trei persoane.

Totodată, cei patru, ar fi provocat distrugeri asupra unui imobil pe strada Tăbăcari, tulburând ordinea și liniștea publică și pătrunzând, fără drept, în curtea imobilului

În baza probatoriului administrat, cele patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu și amenințare.

Astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate