Confiscari de tigari si cereale

1

În dimineata de 4 noiembrie 2010, politisti din cadrul Politiei orasului Tg. Neamt, împreună cu inspectori vamali au efectuat un control la punctul de lucru din comuna Brusturi, al unei firme, ocazie cu care au fost identificate 195 de pachete de tigări, respectiv 3.900 de tigarete, de diferite mărci, de provenientă Ucraina si Republica Moldova si 9 litri de alcool fără timbru fiscal. Administratorul firmei a fost sanctionat contraventional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, bunurile fiind ridicate în vederea confiscării.

În dimineata de 4 noiembrie, în jurul orei 04.00, politisti din structurile de ordine publică si de investigare a fraudelor au depistat pe DN 2, în comuna Botesti, un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Constanta, care transporta cantitatea de 30.060 kg porumb boabe, fără a detine documente legale de provenientă. Marfa apartinea unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Botesti si urma să fie comercializată. Bărbatul a fost sanctionat contraventional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei si s-a dispus ridicarea în vederea confiscării atât a cantitătii de 30.060 kg porumb boabe, cât si a mijlocului de transport folosit.

Confiscari de tigari si cereale

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
 1. emil spune

  Praf in ochii celor ce nu fac parte din banda idiotilor nativi, clica securisto-comunista! Penalii, in uniforme, vor sa-si justifice salariile mari pentru nemunca. Pentru aceasta au si dat cu caschetele de pamint la Cotroceni.
  Politia organizeaza si gestioneaza contrabanda!
  Cumparati tigari ieftine din piata principala a orasului Piatra Neamt, sectorul special organizat pentru negotul marfurilor de contrabanda!
  Tigarile reprezinta marfa cea mai rentabila si sunt proprietatea politistilor! Tarabagii, romini si alogeni, cu cite 2-3 apartamente, vile, 2-3 masini, ornati cu aur ca pomul de craciun, pastreaza o mica parte din cistiguri! Ce au politistii, patronii lor?
  Si aceasta este partea vizibila a contrabandei! Cistigurile, uriase, se obtin din contrabanda internationala si nu atit cu tigari ci, in principal, cu arme si droguri!
  Penalii care conduc rominia sunt inebuniti ca la alegerile di R. Moldova vor pierde penalii adusi la putere de ei! Jigodiile de aici vor trebui sa cerseasca mai mult de la Banca Mondiala, Consiliul Europei si FMI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate