Retinuti pentru tulburarea ordinii publice

0

În ziua de 4 noiembrie, în jurul orei 17.25, un politist din cadrul Politiei municipiului Roman s-a sesizat despre faptul că pe str. Stefan cel Mare, din Roman, un tânăr agresează o altă persoană. Politistul a intervenit pentru aplanarea conflictului dintre cei doi, moment în care agresorul i-a adresat politistului cuvinte jignitoare si obscene, încercând totodată să-l lovească.

Politistul l-a imobilizat pe tânărul respectiv, identificat ca fiind M. Cosmin, 20 de ani, din Roman, si a solicitat, prin telefon, sprijinul colegilor săi. În momentul în care tânărul era imobilizat, din spate, politistul a fost tras de umăr de către un alt tânăr, care a încercat să-l lovească, cu capul în figură.

La fata locului a ajuns o patrulă de politie care l-a imobilizat pe cel de-al doilea tânăr si l-a identificat ca fiind F. Alexandru, de 20 de ani, din Roman. M. Cosmin si F. Alexandru au fost retinuti pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunilor de sfidarea organelor judiciare si împiedicarea, sub orice formă, a organului de urmărire penală sau de mentinere a ordinii publice de a lua măsurile necesare pentru mentinerea ori restabilirea ordinii publice, urmând ca astăzi să fie prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Celor doi li s-au întocmit acte premergătoare si pentru comiterea infractiunii de ultraj.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate