Conducerea PSD Neamț: „Domnii de la PNL s-au obișnuit greșit în propriul partid, dând ordine politice”

0

În calitate de președinte al Organizației locale PSD Târgu-Neamț și în calitate de primar al orașului de sub Cetatea Neamț, am avut o colaborare bună cu doamna inspector Elena Preda, care a fost demisă din funcție de Inspectoratul Școlar Județean Neamț, condus de către colega noastră social-democrată, Florentina Moise.

Din păcate, domnii de la PNL Neamț s-au obișnuit greșit în propriul partid, dând ordine politice la șefii de instituții. Noi, la PSD, nu interferăm în afara cadrului legal cu nicio instituție condusă de colegi social- democrați. Noi nu încălcăm legea spunând unui șef de instituție pe cine să dea afară sau pe cine să angajeze. Chiar dacă, din punct de vedere politic, nu agreăm unele decizii. Cazul de față este unul elocvent și cea care a fost demisă, prof. drd. Elena Preda, poate confirma că am avut ani la rând o bună colaborare pe numeroase proiecte culturale și alte activități comune- totul, fără nicio condiționare politică.

De altfel, domnii de la PNL știu că au mințit cu nerușinare în comunicatul lor de presă și cunosc foarte bine realitatea.

Îi rugăm să o lase mai ușor cu circul ieftin, deoarece PNL este un partid care a dat țării, în decursul istoriei, oameni politici de mare valoare. E regretabil că a ajuns acum să fie reprezentat în unele organizații  de oameni care nu fac nimic, în afară de scandal și comunicate de presă calomniatoare.

Cu respect,

Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate