Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu”, ediţia a XXVI-a

0

În perioada 24-26 noiembrie a.c., numele muzicianului dirijor – compozitor Emanuel ELENESCU (originar din Piatra-Neamţ) va fi readus în actualitate datorita ediţiei XXVI a Concursului internaţional de interpretare muzicală organizat de Liceul de Arte „Victor Brauner”, prin persoana domnului director prof. Mihaiţă ALBU şi a echipei sale.

Ca de fiecare dată îmbucurător, participarea concurenţilor este impresionantă, 360 de elevi din Romania şi din şcoli de profil din Republica Moldova s-au înscris în competiţie, vin la Piatra-Neamţ cu dorinţa de a evolua, de a-şi cunoaşte colegii, de a afla noutăţi şi, de ce nu, de a concura pentru Trofeul concursului.

Juriul prestigios şi detaliile desfăşurării concursului vor fi prezentate în cadrul deschiderii oficiale ce va avea loc joi, 24 noiembrie 2016 în sala Theodor Macarie a Liceului de arta „Victor Brauner” Piatra-Neamţ, începând cu orele 18:00.

elenescu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate