Camera de Comerţ și Industrie Neamţ: Marți, 29 noiembrie, se deschide oficial Biroul Unic

0

inaugurarea-biroului-unic

Camera de Comerț și Industrie a județului Neamț organizează marți, 29 noiembrie 2016, ora 10.00, la Pavilionul Expozițional, situat în municipiul Piatra-Neamț, Bd. Republicii, nr. 17, județul Neamț, deschiderea oficială a Biroului Unic.

”În luna octombrie 2016 s-a demarat semnarea Acordului pentru crearea Biroului Unic, în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Neamț și Consiliul Județean Neamț. Scopul Biroului Unic este de a reuni într-un singur loc serviciile descentralizate și de a oferi servicii gratuite de consultanță celor care doresc să înființeze o nouă afacere sau să o dezvolte pe cea existentă și au nevoie de informații pentru obținerea avizelor, autorizațiilor și a altor acorduri de funcționare. De asemenea, se dorește organizarea unor seminarii de instruire și informare a agenților economici pe diferite subiecte de interes.”  a declarat Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț 

Biroul Unic va funcționa în sediul Camerei de Comerț și Industrie Neamț din Piatra Neamț, Bd. Decebal nr. 33, întâlnirile vor avea loc în cea de-a doua zi de marți a fiecărei luni, între orele 09:00 – 12:00.

La aceste întâlniri vor participa reprezentanții instituțiilor semnatare ale Acordului: Primaria Municipiului Piatra Neamt, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Neamţ, Inspectoratul de Poliţie Județean Neamţ, Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu, Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamț, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamț, Direcţia de Sănătate Publică a Județului Neamț, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamț, Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamţ, Agentia pentru Dezvoltare Regională Nord Est, Oficiul Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Neamt, Direcţia Agricolă Judeteana Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Petrodava” al Județului Neamț, Biroul Vamal de Interior Neamţ, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ și Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Neamţ.

Pentru informații suplimentare puteți contacta telefonic 0233/216663 sau pe email la adresa biroulunic@ccint.ro. Persoana de contact Liana Botezatu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate