Polițiștii nemțeni au confiscat 34 mc. de material lemnos transportat ilegal

2

material-lemnos-confiscat

În cadrul planului de acţiune Scutul Pădurii 2016, ieri, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite la regimul silvic. În urma controalelor efectuate în trafic, a fost depistat pe DJ 127A pe raza localităţii Dămuc, un ansamblu de vehicule, care transporta material lemnos. Polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 31 de ani, din Bicaz-Chei și au precedat la verificarea transportului în aplicaţia I WOOD TRAKING, ocazie cu care s-a constatat faptul că pentru expediţia efectuată nu au fost introduse date în aplicaţia informatică referitoare la provenienţa şi circulaţia materialului lemnos. Polițiștii au aplicat sancțiunea contravențională, în valoare de 15.000 lei, persoanei juridice, reprezentată de un bărbat de 40 de ani, din Dămuc.
Materialul lemnos a fost inventariat, rezultând cantitatea de 32,66 mc lemn rotund molid şi 2,20 mc lemn rotund pin și a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Brateş. Totodată ansamblul, format din autoutilitară şi remorcă, a fost indisponibilizat şi sigilat la sediul Poliţiei Oraşului Bicaz, conform art. 19 şi art. 25 din Legea 171/2010 privind sancționarea contravențiilor silvice.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Silvia Cavaleru spune

  Si totusi daca cautam …gasim !!

 2. FLORIN spune

  IPJ=DIICOT=PARCHET=ZERO BARAT

  Toti sefii acestor institutii ar trebui arestati.

  Faptul ca inca mai sunt in libertate arata ca Romania este un stat mafiot.

  Astfel de actiuni diversioniste,ne fac sa ridem si cu curu.

  DNA Bacau a rezolvat marea coruptie din judet si se ocupa de actiuni pe care le pot face si copii de gradinita,gen,hai sa arestam niste nimeni de la politia rutiera.

  DNA Bacau=Parchetul Neamt=de risu curului

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate