Concursul de sănii trase de câini nu se mai ţine!

1

Competiţia adresată atelajelor trase de câini nordici care fusese programată, la Piatra Neamţ, în perioada 26-27 ianuarie, şi reprogramată pentru week-end-ul 2-3 februarie a fost, în cele din urmă, anulată. Principalul organizator, ing. Adrian Vasiliu ne-a explicat: „Din păcate, a trebuit să renunţăm la organizarea competiţiei de la Piatra Neamţ din cauza condiţiilor meteo care nu ne permit acest lucru. Porţiuni întregi din traseul stabilit, pornind de la ştrand, nu fac posibilă buna desfăşurare a concursului din lipsa efectivă a zăpezii”.

Organizatorii speră ca măcar iarna viitoare competiţia să poată avea loc, mai ales că aceasta ar fi fost prima ediţie, interesul pentru un astfel de eveniment inedit fiind destul de mare.
Sursa: Ceahlaul

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. codrin spune

    Pentru acest concurs, CL Piatra Neamţ a aprobat 10000 lei. Primarul a pus un trepadus să anunţe organizatorii că va da doar 3000 lei pentru acest eveniment. Probabil restul de 7000 lei pleacă spre cauze mai nobile. Cu doar 3000 lei la dispozitia, organizatorii au renunţat la eveniment.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate