Concursul de fotografie „Cadre de toamnă din Neamț” şi-a desemnat câştigătorii

0

Vineri, 20 noiembrie, la Galeria Era  a avut loc cea de-a doua ediţie a concursului și expoziției de fotografie cu tema „Cadre de toamnă din Neamț”.
Lumea prezentă în număr mare a putut observa fotografii interesante, care au surprins culorile bogate ale toamnei, aşa cum se văd ele în judeţul Neamţ. Expoziţia a reunit atât fotografi amatori cât şi fotografi profesionişti, lucrările expuse arătând cu siguranţă o calitate superioară şi un trend ascendent faţă de prima ediţie a acestui concurs de fotografii.
Am avut parte de un concurs foarte interesant cu multe înscrieri. În total s-au adunat 36 de înscrieri validate din care am ales 22 de fotografii pe care le vedeţi expuse în galeria Era. Jurizarea a decurs în felul următor: juriul a avut 60% din decizie, 25% este exprimat prin vot în această seară, iar 15% a fost reprezentat de like-urile exprimate pe Facebook pentru fotografiile care au fost acceptate şi alese de către juriul nostru pentru a fi expuse în cadrul expoziţiei”, a precizat Andrei Ceobanu, vicepreşedinte Rotaract şi managerul acestui proiect.

După ce publicul a admirat şi a votat fotografiile preferate, a venit rândul juriului să nominalizeze şi să premieze cele mai bune lucrări expuse în cadrul vernisajului. Astfel, juriul format dintr-un membru Rotaract ( Andrei Ceobanu – videograf), un membru Rotary ( Ciprian Istrate – pictor și administrator al galerie) și fotografii specializați în fotografia de peisaj, Ciprian Babor și Şerban Bogdan a anunţat câştigătorii ediţiei 2015, „Cadre de toamnă din Neamț”.
Câştigătorii au fost:
locul I – Daniela Ursu cu fotografia Turnul spre infinit
locul II – Alex Sabin Husariu cu fotografia Pastel de toamnă
locul III- Florin Ghimiş cu fotografia Contrast

De asemenea, cele 3 fotografii câştigătoare vor fi înrămate și licitate la „Balul de Caritate” ce urmează a fi organizat de către Clubul Rotaract Piatra-Neamț, având drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate