Concursul de Atletism și Cros al pompierilor se va desfășura la Piatra-Neamț

0

Municipiul Piatra-Neamț va deveni pentru trei zile un loc de întâlnire al iubitorilor de sport. Pompieri din toată țara vor participa în perioada 15 -17 mai la Concursul de Atletism și Cros – ediția 2024 destinat pompierilor militari din toată țara.

La această competiție organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România (ASPR) vor participa peste 80 de cadre din subunități subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț,Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Probele din concurs sunt pe categorii de vârstă (sub 35 de ani, între 35-45 de ani și peste 45 de ani) și sunt distincte pentru:
👨‍🚒🏃bărbați:
✔️Viteză 100 m
✔️Săritura în lungime cu elan
✔️Aruncarea greutății
✔️Rezistență 1500 m
✔️Cros 6000 m
✔️Cros 4000 m
✔️Cros 3000 m

👨‍🚒🏃‍♀️femei:
✔️Viteză 60 m
✔️Săritura în lungime cu elan
✔️Rezistență 800 m
✔️Cros 2000 m

Vă așteptăm în zilele de 16 si 17 mai pe Stadionul Ceahlăul din municipiul Piatra-Neamț și pe traseele de pe Cernegura pentru a-i susține pe participanții la această competiție.

Succes tuturor participanților!

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate