Concurs: „Stele fara nume”

0

Concursul Stele fara nume este inintiat si organizat de Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra-Neamt impreuna cu Inspectoratul Scolar al Judetului Neamt pentru a descoperi, promova si incuraja tinerii nemteni talentati in ale muzicii si dansului.Concurs

Concursul cuprinde patru sferturi de finale, primele trei desfasurandu-se pe 26 martie, 22 aprilie, respectiv 20 mai 2010, urmatorul sfert de finala urmand sa aiba loc joi, 17 iunie, ora 18:00.

Deoarece se doreste sa nu apara niciun fel de suspiciuni, atat din partea concurentilor, cat si din partea parintilor acestora, juriul va fi schimbat regulat, membrii acestuia facand parte din: Inspectoratul Scolar Judetean Neamt, Liceul de Arta si Facultatea de Muzica Piatra-Neamt plus reprezentanti ai elevilor, personalitati culturale, autoritati locale, reprezentanti media, acestora alaturandu-se comunitatea locala.

Precizam faptul ca intre 23-30 septembrie 2010 vor avea loc semifinalele pentru liceeni, in zilele de 14-21 octombrie se vor desfasura semifinalele pentru gimnaziu, marea finala desfasurandu-se pe parcursul a trei zile: 26, 27, 28 noiembrie 2010.

Marele premiu Stele fara nume consta in suma de 1000 de euro si va fi insotit de numeroase alte premii, in functie de varsta si sectiuni artistice.

Sursa: www.piatra-neamt-cultural.ro
Sursa foto: piatraneamt.sindcultura.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate