Concurs: „Stele fara nume”

0

Concursul Stele fara nume este inintiat si organizat de Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra-Neamt impreuna cu Inspectoratul Scolar al Judetului Neamt pentru a descoperi, promova si incuraja tinerii nemteni talentati in ale muzicii si dansului.Concurs

Concursul cuprinde patru sferturi de finale, primele trei desfasurandu-se pe 26 martie, 22 aprilie, respectiv 20 mai 2010, urmatorul sfert de finala urmand sa aiba loc joi, 17 iunie, ora 18:00.

Deoarece se doreste sa nu apara niciun fel de suspiciuni, atat din partea concurentilor, cat si din partea parintilor acestora, juriul va fi schimbat regulat, membrii acestuia facand parte din: Inspectoratul Scolar Judetean Neamt, Liceul de Arta si Facultatea de Muzica Piatra-Neamt plus reprezentanti ai elevilor, personalitati culturale, autoritati locale, reprezentanti media, acestora alaturandu-se comunitatea locala.

Precizam faptul ca intre 23-30 septembrie 2010 vor avea loc semifinalele pentru liceeni, in zilele de 14-21 octombrie se vor desfasura semifinalele pentru gimnaziu, marea finala desfasurandu-se pe parcursul a trei zile: 26, 27, 28 noiembrie 2010.

Marele premiu Stele fara nume consta in suma de 1000 de euro si va fi insotit de numeroase alte premii, in functie de varsta si sectiuni artistice.

Sursa: www.piatra-neamt-cultural.ro
Sursa foto: piatraneamt.sindcultura.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate