Piatra Neamţ prezent la Târgul de Turism al României

0

Municipiul Piatra Neamţ, alături de Consiliul Judeţean Neamţ şi Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ participă în această perioadă (25-28 martie 2010) la Târgul de Turism al României de la Romexpo, Bucureşti.

“Sloganul ales de noi pentru această ediţie a târgului este Vacanţă la Piatra Neamţ ce rezumă invitaţia şi oferta pe care o facem turiştilor de a-şi petrece concediul în sezonul primăvară-vară la Piatra Neamţ. Obiectivele pe care le promovăm sunt grupate pe mai multe categorii: agrement, cultură şi istorie, trasee de drumeţie, biserici şi schituri. Ştrandul Tineretului, telegondola şi parcul Cozla, împreună cu traseele de drumeţie de pe crestele ce înconjoară oraşul (Cozla, Cernegura, Cârlomanu, Pietricica şi Bâtca Doamnei) reprezintă principalele atracţii specifice acestei perioade a anului. Oferta turistică este completată de monumentele istorice, muzeele şi bisericile de pe raza oraşului” a declarat Ana Monda, viceprimar.”

Turiştii îşi pot planifica vacanţa şi în funcţie de evenimentele ce se organizează în această perioadă la Piatra Neamţ cum ar fi Cerbul de Aur Junior, Zilele Oraşului, Vacanţele Muzicale, Târgul meşterilor populari sau Festivalul de teatru pentru amatori. Un accent deosebit s-a pus anul acesta şi pe prezentarea unităţilor de cazare, a restaurantelor, a cluburilor şi discotecilor din oraş.

Standul a fost conceput ca o expoziţie foto, un labirint format din imagini reprezentative din Piatra Neamţ şi judeţul Neamţ. Pe lângă reprezentanţii din compartimentele de turism ale Primăriei Piatra Neamţ şi Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul standului sunt prezenţi cu ofertele lor şi foarte mulţi agenţi economici din judeţ.

Sursa: www.primariapn.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate