Colindele au răsunat la Târgul de Crăciun de la Neamț

0

colinde

Marți, 20 decembrie, în cadrul Târgului de Crăciun de la Neamț, Curtea Domnească a răsunat de colinde. În fapt de seară, sub genericul „Noi umblăm să colindăm”, elevii clasei de canto popular de la Şcoala Populară de Arte Piatra-Neamţ,  coordonați  de Georgiana Şerban-Axinte, au prezentat un concert de suflet, pe parcursul căruia publicul a putut asculta cele mai frumoase colinde şi cântece folclorice din zona Moldovei. Astfel, copii au încântat auzul celor prezenți cu melodii cunoscute, dar și cu creații proprii.
De asemenea, în deschiderea programului a cântat și un grup de copii de la Asociația Culturală „Eu cred”, sub coordonarea cantautorul nemțean Marius Coșerariu şi a doamnelor preotese Cristina Marin şi Elena Ropotoaie.
Asociaţia Culturală „Eu cred” are sediul în comuna Taşca şi reuneşte peste 60 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, din localităţile Bicazu Ardelean, Taşca şi Dămuc.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate