CJ Neamț predă Pavilionul Oncologie către MDRAP, pentru reabilitare și consolidare

0

În ședința ordinară din 26 iulie, Consiliul Județean Neamț a aprobat predarea către Ministerul  Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) ), prin Compania Națională de Investiții (CNI), a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Reabilitarea- consolidarea Pavilionului Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Predat pe bază de protocol, amplasamentul are o suprafață construită de 463 mp și un teren aferent de 59815 mp

De asemenea, s-a aprobat finanțarea din bugetul județului  Neamț a cheltuielilor pentru servicii și lucrări (lucrări  de amenajare teren, lucrări exterioare  și împrejmuire, racordurile la utilități-energie electrică, apă, canal, gaz, studii, echipamente, și dotări). Valoarea se ridică, potrivit devizului , la 153.936 lei, cu tva inclus.

Prin aceeași hotărâre, CJ Neamț se obligă ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului de investiții realizat, să mențină destinația acestuia și să îi întrețină pentru o perioadă de minim 15 ani.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate